spineshank Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 Tak jsem se vydal na úřad práce abych získal sociální dávky pro svého psa. Paní u okénka mi řekla, že to nejde, že psi nemůžou dávky dostat. Tak jsem jí vysvětlil, že můj pes je černej, nezaměstnanej, línej, neumí česky. Byl několikrát napomínán za sexuální obtěžování, má plno potomků po celé vesnici, neplatí daně, na záchod chodí do parku, obtěžuje cizí lidi, žebrá,krade jídlo a netuší, kdo byl jeho otec. Paní se ještě jednou podívala do papírů a v pondělí se mám stavit pro peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 :DDD máme taky psa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 no já už ne,co se narodila malá taak odešel chlapák,bylo mu 12,5 let co máš za rasu Jirko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 Meli jsme nemeckyho ovcaka ... pak sme si poridili vorecha Je to mix civavy a krisarika takovej zmetek :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 no já měl rotvajlera,byl to dobrej hlídač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 jooo rotvajlika to muzu :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 no byl to dobrej 60kg drobeček ,ale na zákus naskakoval až na hlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 Ňufínek úplně ho vidim jak letí vzduchem a zahryzává se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 no párkrát se stalo že dělali i s figurantem po zákusu pěkný kotrmelce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 tak tady začalo chcát,to vypadá že dnes mám po tréninku,takže bychom na to mohli večer vlítnout a dát pár map Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 (editace) Marek- Dneska mi konečně řekli, jak se o sebe umí postarat naši spoluobčané z Janova a z Chánova. Protože dostávají stravenky, tak už se o své děti nemohou tak dobře starat a musí je svěřit do pěstounské péče - svým rodičům. Kdo má známého na soudě v Mostě, může si ověřit, kolik žádostí pěstounskou péči už sepsali (a kolik jich asi ještě sepíšou). Celá finta je v tom, že o děti se jakoby "stará" bába coby pěstounka a bere na každého vnoučka od státu 6 000 Kč měsíčně (má 4 parchanty = 24.000,-Kč máte to vy?). O tyhle korunky se s mladými rozdělí a mají se zase dobře. Nevěříte? Protože to je ze zdrojů od soudu,tak to asi pravda bude. Ahoj a hezky pracujte, ať se mají dobře ty chudáci děti... Pěkný den PS: Cigoši nejsou kurvy, kurvy jsou naši politici[/b] Ještě,že jsem si to přečet až teď,takhle mám jenom zkaženej pracovní večer. Editováno: 1. Červen 2010, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 sorry Vlasto ale já to sem dal už ráno o stránku zpět.......čti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 Já vím šak jsem citoval Tvuj příspěvek,akorád jsem tě jaksi vymazal a teď koukám vypadá to jako novinka odemne.Tak to upravím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 nazdar:) no to bol den...total nuda...na net nemam pristup cize tak:D zajtra tak isto nuda som v stadiu zaucania sa:D az od stvrtka sa to hadam nejak pohne, ze uz niekam aj pojdem:D ja len tolko:) pozdravujem vas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 krásné slunečné ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 se asi všichni venku opalují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 nebo nikomu nejde net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 Nazdár Ondro, co tu spamuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 čau,konečně někdo došel taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 jakej spam??sem tu jen sám vedl monolog když tu nikdo nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 jo, dneska to tu je nějaký mrtvý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 no přitom je tak hnusně že by každej měl být zalezlej a jen sedět u pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 no jdu si udělat kafe,dlouho jsem je neměl takto v práci,tak si je vychutnám když mám dneska trošku volněji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 no dneska si tu krásně pokecám ,kde jste kuava ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.