Evers Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 No a koho sem nepotkal na Dni Kozla :DD Tomáášeek se nám tam objevil :DD , ale nějak sem ho nestihnul vyprudit že nás zanedbává :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 no to je škoda,by potřeboval za uši dostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 koukám každej ještě asi na obědě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 tenhle je dobrej # Synáček ze vsi od Kyjova studuje v Praze na univerzitě a dojdou # mu prachy. Přemýšlí, jak by je získal a zatelefonuje domů: - # "Táto, představ # si, u nás na škole otevírají kurs pro psy, kde je učí mluvit!" # "Tož,nekecej...A co to obnáší?" diví se otec. # "No pošli Alíka a 15 tisíc a já ho nechám zapsat." kuje železo # syn. Prachy dorazily a mladý je zas na pár měsícu v pohodě. # Jenomže, po # čase dojdou prachy znovu a nezbývá, než tátovi volat znovu. # "Alík? Ten mele páté přes deváté, to už se nedá poslouchat," # vypráví zvědavému otci, - "ale představ si tati, že u nás na # fakultě otevírají kurs, kde učí psy číst!" # "Tož kurňa, když už Alík mluví, tak ať umí i číst!" furiantsky na # to otec. "Výborně tati, pošli 25 táců a já Alíka přihlásím," # uzavírá syn. # Na konci školního roku mladému nezbývá, než odjet domů. Co teď? # Tak psa zastřelí. Doma se táta hned ptá: - "Tak kde máš Alíka?" # "Ale táto, představ si. Dneska ráno si u snídaně čteme noviny a # říkám Alíkovi: Tak dneska jedem dom", on složí noviny a říká: - # 'To jsem zvědavej, jestli mě zas táta vezme s sebou, až půjde do # lesa šukat starou Pokornou..." # Táta zrudne a skočí klukovi do řeči:- "Doufám, žes ho zastřelil, # hajzla prolhanýho!" # "Si piš, tati..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 kua ten je dobrej :DD Prace jak v Troubkách ,.. tak neni moc cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 na já makám konečně pozvolna,mám to o trošku volnější díky tomu počasí teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 uz se mi nechce delat :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 no to mě se ani nikdy nechtělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 A teď se mi nechce ani domu :DD Asi budu lepit prahy :DD Stará je nasraná tak s ní bude k nevydržení :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 je nasraná jako žes nenalepil ty prahy,joo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 To viš že jo ty hlavičko, mrkni ke mě do vlakna - teď tam nacpu ty prahy :DD 10 minut prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Chudák Alík. Zdááár po ránu,hu nás taky počasí nic moc,dva dni už chčije,autí zasrany a mě nic nebaví tomu říkám start do nového tejdne jak sviňa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Vlasto kua ty seš na laso :DD Trochu optimismu .. btw Alík byl pesan ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Alík byl pes viz: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 dobré dopoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Alík byl pes viz: Vlasto a konec dneska :DDD Já tě tu lituju že ti umřel pes a ty mě akorat prudíš že mám špinavé auto :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Ondro kdybys potreboval propagacni foto tech list tak si to tam sosni z vlakna :DD Ale mejt to nebudu D:DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 (editace) No musím přiznat,že jsi mě stím alíkem tak zved náladu,že beru prudění o neumytém autí zpět Editováno: 15. Červen 2010, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Ondro kdybys potreboval propagacni foto tech list tak si to tam sosni z vlakna :DD Ale mejt to nebudu D:DD OK tak to je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 konečně mi jede net,od rána nešel do teď to padalo,ale vypadá to že bude vše OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Vlasto ty seš mi hajzlík :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 no nevím jak u vás,ale tady je nádherně venku ..škoda být v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 tady je celošedo a zima :DD takže sem tu rád D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Taky se přidávám ke špatnému počasí takže pracovního vypětí nujak nelituju. Jenom doufám,že se o víkendu trochu oteplí,nemusí bejt pařák stačí kolem 20ti bez deště páč jedu sem: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 ty jo,tomu ani nechci věřit,tady je krásně teplo,ale ne moc a sluníčko svítí jedna báseň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.