spineshank Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Ondro, co ty mas za toho skůtra ... přemejšlim o něcěm ale moc se mi nechce do autoškoly :smich: bych náhodou nepřišel o lupeny :DD mám od loňska Yamaha Aerox R edice Panasonic Toyto F1...a maximální spokojenost :palec2: je to vodník,2x kotouš Brembo to má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 je na tu 50ccm potřeba AM ko bo to jezdíš na Bčko ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 nic mažu do.... tak to zejtra produškutujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 ty seš vopradu zabedněnec , přeju ti aby ti ve sprše upadlo mejdlo Nebreč Jiříku a nemusíš mít o mě strach, já mám sprcháč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 nic mažu do.... tak to zejtra produškutujem tak čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 je na tu 50ccm potřeba AM ko bo to jezdíš na Bčko ? tak je snad jasný každýmu že stačí "B"........to je do 50....alespoň já to tak mám ve vodičáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 je na tu 50ccm potřeba AM ko bo to jezdíš na Bčko ? je na to co jsem dostal k autu,nic jsem nemusel dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 nic mažu do.... tak to zejtra produškutujem ej via via Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 čau Libore,jak ti dupou králíci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 asi mi podupali krk, bolí mě jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 nj nesmíš je nechat aby to dělali tobě na krku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 (editace) jim to budu muset vysvětlit Editováno: 16. Červen 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 Zdaar skoro polední,bando. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 čau Vlastíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 nazdár Vlasto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 Tak teď jsem byl vyloženě tvrdej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 no já to auto taky neobdivoval, není to můj styl. Ale je ho škoda no. hlavně že se nestalo nikomu nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 no slušnej crash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 docela by mě zajímalo jak k tomu došlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 To jo škoda autí je to je jasny,komu by se taky chtělo autí picnout dobrovolně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 no hlavně jsem zvědavej kolik za to dostane peněz od pojišťovny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 docela by mě zajímalo jak k tomu došlo To z ty fotky nejde dobře rozluštit chybí podstatná část toho druhého auta,ale asi vynesení v zatáčce,čily mokro,sjetější pneu a mokrá silnice a je řach hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 podle fotky to vypadá, že přepísknul zatáčku a sejmul někoho v protisměru ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.