Červen 15, 201015 r Ondro, co ty mas za toho skůtra ... přemejšlim o něcěm ale moc se mi nechce do autoškoly :smich: bych náhodou nepřišel o lupeny :DD mám od loňska Yamaha Aerox R edice Panasonic Toyto F1...a maximální spokojenost :palec2: je to vodník,2x kotouš Brembo to má
Červen 15, 201015 r ty seš vopradu zabedněnec , přeju ti aby ti ve sprše upadlo mejdlo Nebreč Jiříku a nemusíš mít o mě strach, já mám sprcháč
Červen 15, 201015 r Autor je na tu 50ccm potřeba AM ko bo to jezdíš na Bčko ? tak je snad jasný každýmu že stačí "B"........to je do 50....alespoň já to tak mám ve vodičáku
Červen 15, 201015 r je na tu 50ccm potřeba AM ko bo to jezdíš na Bčko ? je na to co jsem dostal k autu,nic jsem nemusel dělat
Červen 16, 201015 r no já to auto taky neobdivoval, není to můj styl. Ale je ho škoda no. hlavně že se nestalo nikomu nic
Červen 16, 201015 r docela by mě zajímalo jak k tomu došlo To z ty fotky nejde dobře rozluštit chybí podstatná část toho druhého auta,ale asi vynesení v zatáčce,čily mokro,sjetější pneu a mokrá silnice a je řach hned.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.