Vlasta Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 Tak to Ti řeknu skoro přesně jestli to zavinil a není pojištěnej tak prd,jestli to nezavinil tak by měl dostat cenu opravy obyč fabky,a pokud je pojištěnej tak mě třeba džundu odhadly na 70tis - 5% spoluučast na totalku a vybava je jim tak nějak jedno a upravy už vubec neřešej zase se to odvíjí od ceny obyč Fabky. To šem chytrej co.mám znamyho v poj. a pojištoval jsem džundu po leasingu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 tak to potěší no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 přesně tak,kdyby tam bylo vidět víc tak člověk trošku pozná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 každopádně těch peněz co do toho dal z případné havarijky asi zpět moc nedostane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 tak je snad jasný každýmu že stačí "B"........to je do 50....alespoň já to tak mám ve vodičáku Já mám v papírech jenom Bčko tak se raději ptám D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 No tam to tak jaksný není, pokud máš jen "B" tak nemůžeš na žádnou motorku. Od nějaký doby se to změnilo, že k "B" už se nedává "zdarma" motorka do 50 ...už si musíš vše zaplatit, takže jestli v řidičáku nemáš označeno A1, což je ta do 50ccm tak nemůžeš na žádnou motorku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 pic párci :DD Tak sem tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 tak to máš to stejný jako já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 no takze sem z toho chytrej jak parek zase :DD tak jak :DD nekde sem cetl ze u specifikace "B" je vyjimka pro moto do 50ccm bo do 0,16k/kg ... takze vlasne receno je 50 timto povolena ( ale jasne napsano to neni ) Jak to teda je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 dřív to tak bylo, teď už ne, záleží co máš napsáno v řidičáku, jestli tam máš zapsanou i A1, tak ta je právě do 50ccm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 (editace) pokud máš B tak mužeš jezdit s mopedem do 45km/h nebo 50cm. viz:3. Změnilo se od roku 2005 nějakým způsobem vymezení řidičského oprávnění skupiny B? Ano, změnilo. Od 1. července 2006 jsou držitelé řidičského oprávnění skupiny B přímo ze zákona oprávněni na území ČR řídit mopedy a malé motocykly s nejvyšší povolenou rychlostí max. 45 km/h. Přitom není nutné, aby tito řidiči byli současně držiteli oprávnění skupiny AM. a viz: http://www.novapravidla.cz/CASTO-KLADENE-OTAZKY/RIDICSKE-PRUKAZY a ještě toto: http://www.novapravidla.cz/RIDICSKE-PRUKAZY-A-RIDICSKA-OPRAVNENI/ROZSAH-RIDICSKEHO-OPRAVNENI-SKUPINY-B Editováno: 16. Červen 2010, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 no tak vidíš empíku :DD Ty bys mě zase hnedka pokutoval :DD Dík Vlastíku :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 jo takhle, oni to maj až takhle měněný, tak potřeba to bylo jen v období od 1. ledna 2001 – 30. června 2006. http://www.novapravidla.cz/RIDICSKE-PRUKAZY-A-RIDICSKA-OPRAVNENI/ROZSAH-RIDICSKEHO-OPRAVNENI-SKUPINY-B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 Jdu papkat máme nějakou kuřecí směs s rejžičkou,ale mám v maržáku hranole do trouby tak si je k tomu dám radši než rejžičku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 je v tom bordel prave - tu pisou to a tamhle zase neco jineho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 no takze sem z toho chytrej jak parek zase :DD tak jak :DD nekde sem cetl ze u specifikace "B" je vyjimka pro moto do 50ccm bo do 0,16k/kg ... takze vlasne receno je 50 timto povolena ( ale jasne napsano to neni ) Jak to teda je ? pokud máš B tak máš i 50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 je v tom bordel prave - tu pisou to a tamhle zase neco jineho no jo, český zákony, co k tomu dodat, každej milionkrát změněnej a kdo se v tom pak má vyznat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 Jdu papkat máme nějakou kuřecí směs s rejžičkou,ale mám v maržáku hranole do trouby tak si je k tomu dám radši než rejžičku. rejže je lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 tak tak a zdravější :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 Ondro kolik jezdíš do práce Chtěl bych na tom jezdit cca 40 km denně do roboty ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 40 je dost na mopedu,to je tak vyjet 1h před prací,a taky na tom nepojedeš pokaždy,když bude hnusně tak stejně vezmeš autí,zaleží jaká bude počáteční investice,aby to pak neleželo ve sklepě(garáži) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 Tak jelikož jsme "vesnicovy" 15km do berouna - tak to beru jako přibližovadlo(nějaké ty nákupu tu sem tu tam ... / občasně když bude pěkně tak do prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 40 je dost, to už by chtělo něco trošku silnějšího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 Liborku jo chtelo nahače / choppera musim to vzít po lehoučku :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 tak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.