Standis Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 kua ste si spletli cimru nE? ani ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 no to teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 kua ste si spletli cimru nE? no taky čumím jako puk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 se nám tu snad začnou cicmat :DD Aaaa to je Standa čerstve pod chomoutem :DD No nic - jdu protahnout skutra a vysmat se zacpe :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 jj není nad to prosvištět okolo stojících aut pěkně středem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 wo.owé jen jsem reagoval asi na týden starý příspěvěk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 jj a nejlepčí je zablokovat to tak, že širší prdítka nemůžou projet to je pak keců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 no nic.pádím na trénink.čusssss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 tak ja vas setkych pozdravim a vy hovno:D to sa robi hej? strasne s vami sa svami podelim o nieco nove a vy nic:D fnuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 Dejve, nebreč tu Máš chodit dopoledne Jinak čau, abys neřekl, že tě zas nikdo nepozdravil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 nazdááár Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 no ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 Nazdaaaar všichni,sice se tu v tuto hodinu většinou už nikdo nenachází,ale přesto ještě jednou Nazdááááááááááááááááááááárr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 (editace) Nazdár Vlastíku, dneska to tu náhodou žije EDIT: No tak dobře, nežije, každej jen napíše a zas táhne pryč Editováno: 17. Červen 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 (editace) Ale nee já tu budu čumákovat do 7mé hodiny ranní. A tady máš dukaz že nejsi sááááááááááááám. Editováno: 17. Červen 2010, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 zdravíčko :DD Ještě že sem se včera ožral jako prase :DD V tomhle desti na skutru by to byl asi boj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 čau,já jezdím za každýho počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 ale mám obavu že se mi to dneska asi vymstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 Jirko klidně mrkni sem,mají tu hafo věcí i http://www.scootland.cz/skutry/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 No tady to vypada na konec sveta tak asi jo :DD Vlasto jak je u vas ??? Bahna budou asi na bahne co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 tenhle je :palec2: Rossi 46 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 No tady to vypada na konec sveta tak asi jo :DD Vlasto jak je u vas ??? Bahna budou asi na bahne co ? jako tady neprší a trošku svítí sluníčko,ale jak dlouho to vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 Nazdár hoši, u nás neprší Ale je mi to hovno platný, válím se doma s angínou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 Nazdár hoši, u nás neprší Ale je mi to hovno platný, válím se doma s umělou vagínou no teda Libore,takhle veřejně bych se s tím moc nechlubil :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.