Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 to mě ani nepřekvapuje....škytal jsem celej večer.. no víme že jsi byl určitě s herečkou..to se taky muší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Maro tady neni kantýna : Dneska ja : 2xrohlik + 1xmaslíčko a 1xmarmeladka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 a na co jsi svačinář?!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Je krize , setri se i na svacinach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 jj někdy jsou na večer jiny priority než čumakovat v hospodě...tak ja letím na to kolo a ještě se musim objednat k osobnimu pneuservisu na napravu...jen bych se zeoptal mate nějaky zkušenosti s plněním kol dusikem..kamoš to tam nabízí tak nevim jestli to tam frknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Jo ledaže, ale ne to by nešlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 eeee, zkus se zeptat primo jich ... delaj to dneska skoro vsude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 no ja myslel osobní nějaky nazory....oni mi určitě řeknou že je to strašně skvěli atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 jj někdy jsou na večer jiny priority než čumakovat v hospodě...tak ja letím na to kolo a ještě se musim objednat k osobnimu pneuservisu na napravu...jen bych se zeoptal mate nějaky zkušenosti s plněním kol dusikem..kamoš to tam nabízí tak nevim jestli to tam frknout pokud máš ten dusík zadarmo, tak to tam foukni, jinak u auta jako ja fabie v tom moc velkej přínos nevidím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 zadarmo to nejspíš nebude nabízi za 25kč kolo.....možna mi něco srazí ale to není jisty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 tak to prubni a budes nam vypravet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 ahoj hospodo tak co je tu někdo, nebo se tu budu pachtit sám jináč za mne názor na dusík do pneu - naprostá zbytečnost a škoda 100,-Kč....páč za to jsou dvě bagety a dvě piva a to je nej investice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 zadarmo to nejspíš nebude nabízi za 25kč kolo.....možna mi něco srazí ale to není jisty ...já už dusík v pneu vozil....a dle mýho je lepší si koupit 4x točený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Ahoj kuci co bude dobrého na oběd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Lukyn: plnej souhlas Roman: ahoj pardále, tak co už je lepší nálada? k obědu to vidím na kuřecí prsíčka na broskvých a nějakou tu přílohu, asi rejže to jistí Copak bude dobrýho u tebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Romane nevim , ja sem jen svacinar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 tady je to samej mlsoun :-)))))...ja pravě nad ti dusíkem přemejšlel udajně plašt drží stalej tlak nezavisle na teplotě což u klasickyho vzduchu a ve vedru nejspíš nedrží a tim se i líp plašt sjíždí.ale asi vám dám za pravdu a prdim nato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Jendo: ani ne člověče.Jsem pořád nějakej na pi...něco na mě asi leze a žena to nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Evers: však taky už přemejšlej co nám nabýdneš po objídku...a nezapomínej že zdejší tlupa je banda mlsounů a labužníků Ráca: tady můžeš pro zajímavost počíst, výbornej článek: http://www.rozhlas.cz/motozurnal/radce/_zprava/444697 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Jendo: ani ne člověče.Jsem pořád nějakej na pi...něco na mě asi leze a žena to nebude. to ki je jasný, to by jsi snad nebyl takovej sklíčenej a copak to?...že by nějakej bacil?...nebo skrátka skurvená nálada? Já si teda takyy vybírám sem tam svoje "období" ale většinou to zvládám přez zimu nebo podzim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Těžko popsatelny jev...trochu blbě a trochu na hovno nálada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 jsem opět zde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 dík kibi supr článek a je rozhodnuto..... .. jdu zkusit jestli ma volno ale jen na zalepení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Ahoj Marku.Dnes je Tvůj velkej den... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 a copak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.