Květen 14, 200916 r Autor to mě ani nepřekvapuje....škytal jsem celej večer.. no víme že jsi byl určitě s herečkou..to se taky muší...
Květen 14, 200916 r jj někdy jsou na večer jiny priority než čumakovat v hospodě...tak ja letím na to kolo a ještě se musim objednat k osobnimu pneuservisu na napravu...jen bych se zeoptal mate nějaky zkušenosti s plněním kol dusikem..kamoš to tam nabízí tak nevim jestli to tam frknout
Květen 14, 200916 r no ja myslel osobní nějaky nazory....oni mi určitě řeknou že je to strašně skvěli atd
Květen 14, 200916 r jj někdy jsou na večer jiny priority než čumakovat v hospodě...tak ja letím na to kolo a ještě se musim objednat k osobnimu pneuservisu na napravu...jen bych se zeoptal mate nějaky zkušenosti s plněním kol dusikem..kamoš to tam nabízí tak nevim jestli to tam frknout pokud máš ten dusík zadarmo, tak to tam foukni, jinak u auta jako ja fabie v tom moc velkej přínos nevidím....
Květen 14, 200916 r zadarmo to nejspíš nebude nabízi za 25kč kolo.....možna mi něco srazí ale to není jisty
Květen 14, 200916 r ahoj hospodo tak co je tu někdo, nebo se tu budu pachtit sám jináč za mne názor na dusík do pneu - naprostá zbytečnost a škoda 100,-Kč....páč za to jsou dvě bagety a dvě piva a to je nej investice
Květen 14, 200916 r zadarmo to nejspíš nebude nabízi za 25kč kolo.....možna mi něco srazí ale to není jisty ...já už dusík v pneu vozil....a dle mýho je lepší si koupit 4x točený
Květen 14, 200916 r Lukyn: plnej souhlas Roman: ahoj pardále, tak co už je lepší nálada? k obědu to vidím na kuřecí prsíčka na broskvých a nějakou tu přílohu, asi rejže to jistí Copak bude dobrýho u tebe?
Květen 14, 200916 r tady je to samej mlsoun :-)))))...ja pravě nad ti dusíkem přemejšlel udajně plašt drží stalej tlak nezavisle na teplotě což u klasickyho vzduchu a ve vedru nejspíš nedrží a tim se i líp plašt sjíždí.ale asi vám dám za pravdu a prdim nato
Květen 14, 200916 r Jendo: ani ne člověče.Jsem pořád nějakej na pi...něco na mě asi leze a žena to nebude.
Květen 14, 200916 r Evers: však taky už přemejšlej co nám nabýdneš po objídku...a nezapomínej že zdejší tlupa je banda mlsounů a labužníků Ráca: tady můžeš pro zajímavost počíst, výbornej článek: http://www.rozhlas.cz/motozurnal/radce/_zprava/444697
Květen 14, 200916 r Jendo: ani ne člověče.Jsem pořád nějakej na pi...něco na mě asi leze a žena to nebude. to ki je jasný, to by jsi snad nebyl takovej sklíčenej a copak to?...že by nějakej bacil?...nebo skrátka skurvená nálada? Já si teda takyy vybírám sem tam svoje "období" ale většinou to zvládám přez zimu nebo podzim
Květen 14, 200916 r dík kibi supr článek a je rozhodnuto..... .. jdu zkusit jestli ma volno ale jen na zalepení
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.