baris Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 ALe Jiříčku, ty pracante, to určitě zatáhneš za všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 ... proč já já .. hypotéku leasing ... nic nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Já taky ne (takže Barísku za svý za svý) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 a je to domluvený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 tak to je jasný ne, vy jste pracující lid, tak máte peněz dost, tak tu chatu cálnete tak v tom nebude problém,ale tyy nám zajistíš nějaké příjemné občerstvení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 (editace) Pro ty co nemaj doma přítelkyni nebo ženu klidně (doufám že nikdo takovej tu není ) Takže domluveno pánové jo? Editováno: 24. Červen 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 (editace) ... proč já já .. hypotéku leasing ... nic nemám Já taky ne (takže Barísku za svý za svý) Pánové nestěžujte si a radši se na mě koukejte finančně složit Editováno: 24. Červen 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 No kucí slovensky máte postup a za tenhle zápas fakt zaslouženej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Pánové nestěžujte si a radši se na mě koukejte finančně složit ) To víš to tak a Ty to pěkně proženeš hrdlem tam a pak zpět až budeš blinkat(protože si mladej janek a pít ještě neumíš ) takže to nejni zrovna pro nás hypotekáře zhodnocujíci investice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 nevíš co mluvíš Já vím jak pít až moc dobře Jestli bude nějakej ten sraz hospody, tak se uvidí, kdo bude blinkat první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Souhlasím věřím,že prvni budu já,protože mi chybí TRENINK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 A to je velká chyba, to bys měl napravit, jinak mi budeš platit ubytování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 KUCI' kdyby někdo věděl kdo schání FI tak moje je na prodej,nevím jak dlouho protože jakmile mi prodaj autí které chci tak inz stáhnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 čus lidi......to je tady zase plácání...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 neztěžuj si a radši něco napiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 dobře...LIBOR je GAY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 haha A teď vynech plácání a třeba řekni, že platíš tu chatu na sraz, když už si ten vedoucí Já ti za to koupím birella Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 nevím nic o žádné srazu....nikdo mě jako vedoucího a nejoblíbenějšího člena nekontaktoval.....takže smůla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Stačilo by tu číst trošku Jirka tu měl jeden návrh TADY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 hmmmmmmm....takovejch chat ti na*eru mraky.... ..až něco vykoumáte, dej mi zprávu....pověřuji tě vyjednáváním za mojí osobu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 a i vyjednáváním za tvůj účet, když ho máš teda tak tučnej, jak si psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 Taky přeju dobré slunečné ráno.Tak jestli to vyjde a kupec si pro ně přijede jdou moje kolečka do světa a budou nové teda snd jestli to doma projde jinak budu mused dojezdit léto na zimákách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 Čus... tak páteček konečně , venku je i pěnkně tak to snad dneska klapne všechno D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 Vlastíku , proč nové kola když to chceš prodat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.