Červen 24, 201015 r tak to je jasný ne, vy jste pracující lid, tak máte peněz dost, tak tu chatu cálnete tak v tom nebude problém,ale tyy nám zajistíš nějaké příjemné občerstvení
Červen 24, 201015 r Pro ty co nemaj doma přítelkyni nebo ženu klidně (doufám že nikdo takovej tu není ) Takže domluveno pánové jo? Upraveno Červen 24, 201015 r od baris
Červen 24, 201015 r ... proč já já .. hypotéku leasing ... nic nemám Já taky ne (takže Barísku za svý za svý) Pánové nestěžujte si a radši se na mě koukejte finančně složit Upraveno Červen 24, 201015 r od baris
Červen 24, 201015 r Pánové nestěžujte si a radši se na mě koukejte finančně složit ) To víš to tak a Ty to pěkně proženeš hrdlem tam a pak zpět až budeš blinkat(protože si mladej janek a pít ještě neumíš ) takže to nejni zrovna pro nás hypotekáře zhodnocujíci investice.
Červen 24, 201015 r nevíš co mluvíš Já vím jak pít až moc dobře Jestli bude nějakej ten sraz hospody, tak se uvidí, kdo bude blinkat první
Červen 24, 201015 r KUCI' kdyby někdo věděl kdo schání FI tak moje je na prodej,nevím jak dlouho protože jakmile mi prodaj autí které chci tak inz stáhnu.
Červen 24, 201015 r haha A teď vynech plácání a třeba řekni, že platíš tu chatu na sraz, když už si ten vedoucí Já ti za to koupím birella
Červen 24, 201015 r Autor nevím nic o žádné srazu....nikdo mě jako vedoucího a nejoblíbenějšího člena nekontaktoval.....takže smůla...
Červen 24, 201015 r Autor hmmmmmmm....takovejch chat ti na*eru mraky.... ..až něco vykoumáte, dej mi zprávu....pověřuji tě vyjednáváním za mojí osobu
Červen 25, 201015 r Taky přeju dobré slunečné ráno.Tak jestli to vyjde a kupec si pro ně přijede jdou moje kolečka do světa a budou nové teda snd jestli to doma projde jinak budu mused dojezdit léto na zimákách.
Červen 25, 201015 r Čus... tak páteček konečně , venku je i pěnkně tak to snad dneska klapne všechno D:D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.