Evers Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 se někde všichni opalujete ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 hoj Vlastíku a Jirko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 Vlastíku , proč nové kola když to chceš prodat ? taky to nějak nechápu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 Kucí klíd džunda zustane doma,bohužel mi za něj nikdo ty peníze nedá a na vykup protiučtem my nabídly něco kolem 70ti a až by to vyděly tak určo ještě míň.Přece jenom junior.Měl jsem v pácu lehce piclou FII za 95tis + oprava tak 20tis svépomocí,ale nadám těch 95 dohromady i kdybych se posr.l.A na kola sem tu našel kupce tak si spravím chuť novejma kolečkama ať má džunda radost.Furt pošilhávám po RS alu,ale 16 bez posilovače a bez snížení nejni to pravé ořechové tak jsem si sehnal zase 14tky,ale RS hodně připomynající.Doufám,že mi neprodaj,protože nebudu riskovat,že se moje alu neprodaj a já pak odjezdím zbytek sezony na plecháčích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 no nazdar tak sa mi podarilo nejak potajomky dostat na net. mi dnes volali zo skodovky ze mam auto "hotove" ze za tie dva dni co to tam mali im to ani raz nespravilo to co mne....vysoke otacky postudenom starte a strata vykonu...tak ma celkom vyotocili...ze sw je najnovsi atd atd...no tak som zvedavy ze co ked si pre to poobede pojdem...nervy mi spravili hovada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 Dave ty zijes jo ? Vlasto ... no co nejaky uver ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 ale zijem si sa potesil ze uz ne co ty potvora :DD: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 Kucí klíd džunda zustane doma,bohužel mi za něj nikdo ty peníze nedá a na vykup protiučtem my nabídly něco kolem 70ti a až by to vyděly tak určo ještě míň.Přece jenom junior.Měl jsem v pácu lehce piclou FII za 95tis + oprava tak 20tis svépomocí,ale nadám těch 95 dohromady i kdybych se posr.l.A na kola sem tu našel kupce tak si spravím chuť novejma kolečkama ať má džunda radost.Furt pošilhávám po RS alu,ale 16 bez posilovače a bez snížení nejni to pravé ořechové tak jsem si sehnal zase 14tky,ale RS hodně připomynající.Doufám,že mi neprodaj,protože nebudu riskovat,že se moje alu neprodaj a já pak odjezdím zbytek sezony na plecháčích. tak kup aspoň 15" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 Ty ve me ctes jak v otevrene knize , trochu jsme doufal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 jinak, je pátek, tak se jdu jako všichni opalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 Stando mazej fóliovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 neboj, včera jsme s manželkou nalepily dva a teď jak přijdu z práce, tak jdeme pokračovat, aby to večer bylo hotový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 s manželkou jo... kua moje stará jak vidí že něco táhnu na auto už se jí plašej kladiva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 tohle vyjímečně prošlo, páč to není nic velkýho, ale přitáhnout si domu nový podvozek nebo brzdy, nedej bože sedačky, tak by mě vyndala taky, neboj, nejsi v tom sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 ufff... sem se lek ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 tak jdu teda fóliovat zdar a sílu najdeš v sýru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 Ale ve kterym ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 čus lidi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 Vlasto ... no co nejaky uver ? Chceš nějakej klidně Ti jeden na čas(do splacení) pujčím. Budou to 14tky páč mám zanovní pneu ale opticky budou větší nechte se překvapit.Ještě jsem neprodal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 Stando mazej fóliovat Koukám,že se ze Standy stal zahradkář,když si dělá foliovník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 Cau Máro , no to váš ... vrací se ke kořenům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 tak kup aspoň 15" jj souhlas chce to 15" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 tak jdu teda fóliovat zdar a sílu najdeš v sýru tak až sklidíš a usušíš pošli určo vzorek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 Vlasto za me klidne 12ky .. aspon to nebude zrat :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 jezdíš na ??počasí nám přeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.