Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

se někde všichni opalujete ? :help:

hoj Vlastíku a Jirko

Vlastíku , proč nové kola když to chceš prodat ? :D

taky to nějak nechápu....

Kucí klíd džunda zustane doma,bohužel mi za něj nikdo ty peníze nedá a na vykup protiučtem my nabídly něco kolem 70ti a až by to vyděly tak určo ještě míň.Přece jenom junior.Měl jsem v pácu lehce piclou FII za 95tis + oprava tak 20tis svépomocí,ale nadám těch 95 dohromady i kdybych se posr.l.A na kola sem tu našel kupce tak si spravím chuť novejma kolečkama ať má džunda radost.Furt pošilhávám po RS alu,ale 16 bez posilovače a bez snížení nejni to pravé ořechové tak jsem si sehnal zase 14tky,ale RS hodně připomynající.Doufám,že mi neprodaj,protože nebudu riskovat,že se moje alu neprodaj a já pak odjezdím zbytek sezony na plecháčích.

no nazdar :)

tak sa mi podarilo nejak potajomky dostat na net. mi dnes volali zo skodovky ze mam auto "hotove" ze za tie dva dni co to tam mali im to ani raz nespravilo to co mne....vysoke otacky postudenom starte a strata vykonu...tak ma celkom vyotocili...ze sw je najnovsi atd atd...no tak som zvedavy ze co ked si pre to poobede pojdem...nervy mi spravili hovada

Dave ty zijes jo ? :D

Vlasto ... no co nejaky uver ? :D

ale zijem :D si sa potesil ze uz ne co ty potvora :DD::D

Kucí klíd džunda zustane doma,bohužel mi za něj nikdo ty peníze nedá a na vykup protiučtem my nabídly něco kolem 70ti a až by to vyděly tak určo ještě míň.Přece jenom junior.Měl jsem v pácu lehce piclou FII za 95tis + oprava tak 20tis svépomocí,ale nadám těch 95 dohromady i kdybych se posr.l.A na kola sem tu našel kupce tak si spravím chuť novejma kolečkama ať má džunda radost.Furt pošilhávám po RS alu,ale 16 bez posilovače a bez snížení nejni to pravé ořechové tak jsem si sehnal zase 14tky,ale RS hodně připomynající.Doufám,že mi neprodaj,protože nebudu riskovat,že se moje alu neprodaj a já pak odjezdím zbytek sezony na plecháčích.

tak kup aspoň 15"

Ty ve me ctes jak v otevrene knize ;) , trochu jsme doufal :p

Stando mazej fóliovat :D

neboj, včera jsme s manželkou nalepily dva a teď jak přijdu z práce, tak jdeme pokračovat, aby to večer bylo hotový ;)

:kuk: s manželkou jo... kua moje stará jak vidí že něco táhnu na auto už se jí plašej kladiva :aggressive:

tohle vyjímečně prošlo, páč to není nic velkýho, ale přitáhnout si domu nový podvozek nebo brzdy, nedej bože sedačky, tak by mě vyndala taky, neboj, nejsi v tom sám :)

ufff... sem se lek ... :D

Ale ve kterym ?

• Autor

čus lidi....

Vlasto ... no co nejaky uver ? :D

Chceš nějakej klidně Ti jeden na čas(do splacení) pujčím.

Budou to 14tky páč mám zanovní pneu ale opticky budou větší nechte se překvapit.Ještě jsem neprodal.

Stando mazej fóliovat :D

Koukám,že se ze Standy stal zahradkář,když si dělá foliovník.

post-86-1277465147,3077_thumb.jpg

Cau Máro :D , no to váš ... vrací se ke kořenům :D

tak kup aspoň 15"

jj souhlas chce to 15" :palec2:

tak jdu teda fóliovat ;)

zdar a sílu najdeš v sýru :)

tak až sklidíš a usušíš pošli určo vzorek ;)

Vlasto za me klidne 12ky .. aspon to nebude zrat :DDD

jezdíš na :scooter: ??počasí nám přeje

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.