Evers Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 Ondro nejezdim ... sem ho mel jen puceny .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 nic jááá pááááádííííííím dom čusík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 (editace) Pár fotek z bahen. Editováno: 25. Červen 2010, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 letím konečně po dnešním zničujícím dni dom.tak pěkněj víkend všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 Ale ve kterym ? každej ve svým Koukám,že se ze Standy stal zahradkář,když si dělá foliovník. malinko, ale tohle je moc malý, potřeboval bych malinko větší tak až sklidíš a usušíš pošli určo vzorek nevím, jestli pak bude ještě dobrej, když ho pošlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 tak co chlapci akooo? ja som sa prave vratil domov....nooo a kto ze dnes jazdil novu fabiu rs? zelena...cierna strecha...brutalna!!! ani neviem a uz som siel po meste 140... ja len tolko som vystupil a som sa cely triasol....by ste sa u mna krvy nedorezali...len adrenalin...fakt popici auto!!! potom som si sadol do svojej fabie s taky pocitom menejcennosti a ze co sa ten plynovy pedal kurva zasekol alebo co no bohuzial nie...realita ma cakala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 Stando čusíík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 čau Žanýsku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 tak co manželka,nezlobí tě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 nene, je na mě hodná a můžu chodit i na pivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 davidenqo: Je to buhužel realita,já jsem měl tu čest se svést v OII rs 2.0 TFSI upravená na 182kw a jak jsem potom přesedl do mé fabky SDI tak mi ukápla slza,jediné co mě hřálo byla spotřeba v té oktávce byla více než dvojnásobná než v mém SDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 to snad ani nejde já s SDI jel služebku a traged na dálnici jak prase... možná na státovku jak dělaný,ale dálnice niet to samý co HTP co mam ale krouťáček někde jinde no A furt je to tu při starém,tak co mě tu sem pořád táhne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 čus lidi......tak jsem si projel FII FL 1,2TSI a YETIho 1,8........oboje kvalitní svezeníčko......hlavně YETÍk který byl v plný palbě vč. panoramatický střechy.... s každým jsem najel cca 30km....jen škoda že tam nebyl volnej SII combi....zrovna jel na předváděčku...a já neměl tolik času.....mám ale domluveno, že až dostanou na salon FII RS tak mi dají vědět.........to musím vyzkúšať..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 marek fabiu 2 rs si nenechaj ujst ja som sa v nej vcera previezol:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 jen mě tam nesedí DSG....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 Zvykneš si, když máš pádla pod volantem... Osobně se mi hodně líbí 1,6 TDi CR - tiché, živé, jen ta cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červen 2010 Sdílet Vloženo 27. Červen 2010 Hošiii, jak někdo takovej může dostat řidičák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Červen 2010 Sdílet Vloženo 27. Červen 2010 úplně jednodušše Libore, stálo to cca 6000 a chvilku učení a je to. akorát je blbý, že takovýto řidiči, pak jezdí po silnicích a trpí uplně normální lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 dobré ráno,tak zase pondělí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 Zdar jak sviňa po ránu Video bohužel realita našich silnic,ale zkus mít prošlou lékarničku olé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 čus lidi......tak jsem si projel FII FL 1,2TSI a YETIho 1,8........oboje kvalitní svezeníčko......hlavně YETÍk který byl v plný palbě vč. panoramatický střechy.... s každým jsem najel cca 30km....jen škoda že tam nebyl volnej SII combi....zrovna jel na předváděčku...a já neměl tolik času.....mám ale domluveno, že až dostanou na salon FII RS tak mi dají vědět.........to musím vyzkúšať..... táto a co si říkal na ty panorámata...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 Pánové po vyndání volantu a zpětném nasazení mi pořád svítí kontrolka ar. ,zhasne časem nebo muším zajet na aktivaci vag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 Čau lidi Vlasto, jestli si otáčel klíčkem, když si měl rozpojenej bag, tak musíš hold na vag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 Achá to mi při čtení přispěvků tohoto tykajíc nějak uniklo.Neva kamarád má tak musim zajet na aktivaci díkes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 táto a co si říkal na ty panorámata...... supééééééééééééééééér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.