Červen 25, 201015 r Ale ve kterym ? každej ve svým Koukám,že se ze Standy stal zahradkář,když si dělá foliovník. malinko, ale tohle je moc malý, potřeboval bych malinko větší tak až sklidíš a usušíš pošli určo vzorek nevím, jestli pak bude ještě dobrej, když ho pošlu
Červen 25, 201015 r tak co chlapci akooo? ja som sa prave vratil domov....nooo a kto ze dnes jazdil novu fabiu rs? zelena...cierna strecha...brutalna!!! ani neviem a uz som siel po meste 140... ja len tolko som vystupil a som sa cely triasol....by ste sa u mna krvy nedorezali...len adrenalin...fakt popici auto!!! potom som si sadol do svojej fabie s taky pocitom menejcennosti a ze co sa ten plynovy pedal kurva zasekol alebo co no bohuzial nie...realita ma cakala
Červen 25, 201015 r davidenqo: Je to buhužel realita,já jsem měl tu čest se svést v OII rs 2.0 TFSI upravená na 182kw a jak jsem potom přesedl do mé fabky SDI tak mi ukápla slza,jediné co mě hřálo byla spotřeba v té oktávce byla více než dvojnásobná než v mém SDI
Červen 25, 201015 r to snad ani nejde já s SDI jel služebku a traged na dálnici jak prase... možná na státovku jak dělaný,ale dálnice niet to samý co HTP co mam ale krouťáček někde jinde no A furt je to tu při starém,tak co mě tu sem pořád táhne?
Červen 26, 201015 r Autor čus lidi......tak jsem si projel FII FL 1,2TSI a YETIho 1,8........oboje kvalitní svezeníčko......hlavně YETÍk který byl v plný palbě vč. panoramatický střechy.... s každým jsem najel cca 30km....jen škoda že tam nebyl volnej SII combi....zrovna jel na předváděčku...a já neměl tolik času.....mám ale domluveno, že až dostanou na salon FII RS tak mi dají vědět.........to musím vyzkúšať.....
Červen 26, 201015 r Zvykneš si, když máš pádla pod volantem... Osobně se mi hodně líbí 1,6 TDi CR - tiché, živé, jen ta cena
Červen 27, 201015 r úplně jednodušše Libore, stálo to cca 6000 a chvilku učení a je to. akorát je blbý, že takovýto řidiči, pak jezdí po silnicích a trpí uplně normální lidi
Červen 28, 201015 r Zdar jak sviňa po ránu Video bohužel realita našich silnic,ale zkus mít prošlou lékarničku olé.
Červen 28, 201015 r čus lidi......tak jsem si projel FII FL 1,2TSI a YETIho 1,8........oboje kvalitní svezeníčko......hlavně YETÍk který byl v plný palbě vč. panoramatický střechy.... s každým jsem najel cca 30km....jen škoda že tam nebyl volnej SII combi....zrovna jel na předváděčku...a já neměl tolik času.....mám ale domluveno, že až dostanou na salon FII RS tak mi dají vědět.........to musím vyzkúšať..... táto a co si říkal na ty panorámata......
Červen 28, 201015 r Pánové po vyndání volantu a zpětném nasazení mi pořád svítí kontrolka ar. ,zhasne časem nebo muším zajet na aktivaci vag.
Červen 28, 201015 r Čau lidi Vlasto, jestli si otáčel klíčkem, když si měl rozpojenej bag, tak musíš hold na vag.
Červen 28, 201015 r Achá to mi při čtení přispěvků tohoto tykajíc nějak uniklo.Neva kamarád má tak musim zajet na aktivaci díkes.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.