kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Roman: aha tak to je hodně na prd...já když mám splín, tak to zaženu sportem, ale jak je člověku blbě i zdravotně, tak snad zalízt pod peřinu a pořádně to prochrnět...nebo pokecat s bandou hajzlíků (mluvím za zdejší sešlost ) to tě snad za chvilku přejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 no promluvil superhajzlík.....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 dík kibi supr článek a je rozhodnuto..... .. jdu zkusit jestli ma volno ale jen na zalepení nemáš za co...4 pivka zůstanou u ráci v peněžence Marek: dobrej pane vedoucí amatér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Marku: kdy má manželka ty narozky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 (editace) červen 18-týho..copak komplikejšn? Editováno: 14. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 no promluvil superhajzlík.....:-) pro tebe pán superhajzlík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 KIBI: vrchní sportovní superhajzlík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 klucí musím na chvilku odběhnout...tak se tu mějte a dobrou chuť k obědu PS: a koukejte Romanovi zvednout naladu AHOJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 jj kibi na jedno pivo máš u mě v peněžence schovano par drobnych a romane jestli máš splín přečti si pár stranek zdejší hospudky a ono to přejde dočteš se že jeden nejmenovanej člen tedy já je tady tak rozebíranej že je na tom se splínem ještě hůř než ty...... :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 konečně je pryč...a do něj...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Marku...i ty brute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 konečně je pryč...a do něj...:-) teda ten honza to je syčák dá jednu radu a hned by chtěl hostit.....já mu dám , kajínka na něj..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 jj kibi na jedno pivo máš u mě v peněžence schovano par drobnycha romane jestli máš splín přečti si pár stranek zdejší hospudky a ono to přejde dočteš se že jeden nejmenovanej člen tedy já je tady tak rozebíranej že je na tom se splínem ještě hůř než ty...... a za to můžu já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Marku...i ty brute a co jsi čekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Marku: nene.Vše plati.Dnes to dopadne.Odpoledne to mám mít u sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Tak jsem zpatky , mam pro vas spatnou zpravu, zadny svaciny dnes nebudou.. Racum macík sežral včechny dobroty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 asi jako svačinář skončíš..to je teda něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Marku: nene.Vše plati.Dnes to dopadne.Odpoledne to mám mít u sebe. super....díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Taky by mě mohl někdo dotlačit svačinu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 je mi to opravdu líto jen sem si odskocil na zachod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 (editace) já mám veskříni 2 krabice horalek celkem 84ks..jo makro a levná akce :-) Editováno: 14. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 je mi to opravdu líto jen sem si odskocil na zachod omluva přijate ale hlad je svinstvo..zeptej se somálců.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 všichni by ste pořád jenom jedli.....kwa ja mam hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 no jsme jako tvůj pes:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 marku ty moc nekřič.... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.