Květen 14, 200916 r Roman: aha tak to je hodně na prd...já když mám splín, tak to zaženu sportem, ale jak je člověku blbě i zdravotně, tak snad zalízt pod peřinu a pořádně to prochrnět...nebo pokecat s bandou hajzlíků (mluvím za zdejší sešlost ) to tě snad za chvilku přejde
Květen 14, 200916 r dík kibi supr článek a je rozhodnuto..... .. jdu zkusit jestli ma volno ale jen na zalepení nemáš za co...4 pivka zůstanou u ráci v peněžence Marek: dobrej pane vedoucí amatér
Květen 14, 200916 r klucí musím na chvilku odběhnout...tak se tu mějte a dobrou chuť k obědu PS: a koukejte Romanovi zvednout naladu AHOJ
Květen 14, 200916 r jj kibi na jedno pivo máš u mě v peněžence schovano par drobnych a romane jestli máš splín přečti si pár stranek zdejší hospudky a ono to přejde dočteš se že jeden nejmenovanej člen tedy já je tady tak rozebíranej že je na tom se splínem ještě hůř než ty...... :D :D
Květen 14, 200916 r konečně je pryč...a do něj...:-) teda ten honza to je syčák dá jednu radu a hned by chtěl hostit.....já mu dám , kajínka na něj.....
Květen 14, 200916 r Autor jj kibi na jedno pivo máš u mě v peněžence schovano par drobnycha romane jestli máš splín přečti si pár stranek zdejší hospudky a ono to přejde dočteš se že jeden nejmenovanej člen tedy já je tady tak rozebíranej že je na tom se splínem ještě hůř než ty...... a za to můžu já...
Květen 14, 200916 r Tak jsem zpatky , mam pro vas spatnou zpravu, zadny svaciny dnes nebudou.. Racum macík sežral včechny dobroty
Květen 14, 200916 r Autor Marku: nene.Vše plati.Dnes to dopadne.Odpoledne to mám mít u sebe. super....díky
Květen 14, 200916 r Autor já mám veskříni 2 krabice horalek celkem 84ks..jo makro a levná akce :-) Upraveno Květen 14, 200916 r od Marek
Květen 14, 200916 r Autor je mi to opravdu líto jen sem si odskocil na zachod omluva přijate ale hlad je svinstvo..zeptej se somálců..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.