Červenec 1, 201015 r Tohle jsem dneska kupoval do práce do naší autodílny...to se bude autíčko mejt ....a za lidových 24 000,-Kč bez DPH Gratuluji... Upraveno Červenec 1, 201015 r od Sakal77
Červenec 1, 201015 r Skuska v skole pre agentov CIA. Do saly vchadza student. Instruktor hovori: Vo vedlajsej miestnosti sa nachadza tvoja priatelka, tu mas revolver, mas 30 sekund aby si ju zastrelil. Po 30 sekundach sa student vracia..so slovami... sorry..nemohol som to spravit Nasleduje dalsi: Vo vedlajsej miestnosti sa nachadza tvoja snubenica, tu mas revolver, mas 30 sekund aby si ju zastrelil! Po 30 sekundach vychadza student s dievcatom ktore drzi za ruku.. - nedokazem to, neda sa to Prichadza treti.: Vo vedlajsej miestnosti je tvoja zena, mas 30 sekund aby si ju zastrelil! Student vchadza, pocut niekolko vystrelov, a nejaky buchot a sramot. Student sa vracia - "Nejaky kreten mi dal slepe naboje do revolveru, tak som ju musel ubit" :smich:
Červenec 2, 201015 r Nazdár Jakej velkej déšť? Tady u nás furt ani kapka. tady to přišlo včera okolo 16 a do 18 spadlo docela hafo vody
Červenec 2, 201015 r kua v nedeli zrovna kdyz nahravame ma bejt 35stupnu - to tam asi umru to chce pořádně pít,jinak zkolabuješ
Červenec 2, 201015 r mno to bude naloz ve vlastni stavne :DD Kua doufam ze zaperlim a vystrihnu to max. na po 2-3 ti :DD
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.