Červenec 10, 201015 r Hezkej sobotní večer bando,je krásně teplíčko,na grilu je určo masíčko a nějaká ta klobáska točené chlazené pivíčko TAK PROČ ZROVNA JÁ SEM V PRÁCI KUVA.
Červenec 12, 201015 r http://www.sportovninoviny.cz/motorismus/zpravy/rossi-bude-po-zlomenine-nohy-v-pondeli-testovat-v-brne/502225 kdybych nemusel být v hokně tak se jedu mrknout
Červenec 12, 201015 r tak dneska jsem měl luxusní oběd-halušky se zelím a uzeným....no naprosto jednoduchý a výborný jídlo akorát mi přijde že se nějak ochladilo venku
Červenec 12, 201015 r nazdar ... klima u me v kanclu tak akorat .... ale z hlavy se mi coudi makacka jak hovado dneska
Červenec 13, 201015 r no tady u Brna je zatím docela málo stupňů a ani sluníčko moc nesvítí...docela příjemně tu je teď
Červenec 13, 201015 r Libore idealka jestli je ti kosa , zatop si Jo Jiříku, už jsem si zatopil Zas tu svítí sluníčko a je 31
Červenec 14, 201015 r Zdar zdar zdar sluníčku,je krásně jupíííííííííííí. Teď trochu vážně hic jak svina,už jsem dvakrát vyjel ani jsem se nestíh nasnídat tak teď snad bude chvilka sežrat bábovčičku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.