Vlasta Vloženo 10. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 Hezkej sobotní večer bando,je krásně teplíčko,na grilu je určo masíčko a nějaká ta klobáska točené chlazené pivíčko TAK PROČ ZROVNA JÁ SEM V PRÁCI KUVA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 dobré ráno,kuava to je pařááák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 http://www.sportovninoviny.cz/motorismus/zpravy/rossi-bude-po-zlomenine-nohy-v-pondeli-testovat-v-brne/502225 kdybych nemusel být v hokně tak se jedu mrknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 Dobré ráno To vedro už mě zabijí Mohlo by bejt teda o páe stupínků míň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 tak dneska jsem měl luxusní oběd-halušky se zelím a uzeným....no naprosto jednoduchý a výborný jídlo akorát mi přijde že se nějak ochladilo venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 nazdar ... klima u me v kanclu tak akorat .... ale z hlavy se mi coudi makacka jak hovado dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 čau,no u mě taky docela fofry pořád......a sklepní klima jede taky pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 12. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 kolem 8 ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 bré ráno dneska to vypada asi za se na teplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 no tady u Brna je zatím docela málo stupňů a ani sluníčko moc nesvítí...docela příjemně tu je teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 tady teď taky, ale chvilku to vypadalo na jasno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 za chvíli to stejně vyleze a bude to topit na plný koule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 Tady je to celomrak - tak si myslim ze bude prijemnych cca 25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 Jirko,poslechni si new Korn new KoRn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 Tady taky celomrak Hoši mě je nějaká zima, když je jen těch 25 stupňů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 no tady je už jako na Jadranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 Libore idealka jestli je ti kosa , zatop si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 hm a tady u mě na vesnici chčije! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 Libore idealka jestli je ti kosa , zatop si Jo Jiříku, už jsem si zatopil Zas tu svítí sluníčko a je 31 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 ty krávo no tady uz taky oskar pouští hrůzu ... ani se mi ven nechce :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 sem teď venku byl a jako zase hrůza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 zdravíčko, tak dneska by snad měl být klídek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 Zdar zdar zdar sluníčku,je krásně jupíííííííííííí. Teď trochu vážně hic jak svina,už jsem dvakrát vyjel ani jsem se nestíh nasnídat tak teď snad bude chvilka sežrat bábovčičku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.