Červenec 14, 201015 r No vůbec ti Vlasto nezávidim , když vydim ty nabalený důchodce v MHD tak mě vomejvaj
Červenec 14, 201015 r Bando v otevřenych tematech se asi nedočkám je rozdíl mezi tlumičema krátká combi,hlavně mi jde o uložení,to samé co pružiny,a je rozdíl mezi plynokapalinovym a plynovym tlumičem. Vytek mi včera po ostřejší jíézdě zadní tlumič tak už bych to udělěl cely,mám docela dobrou cenu Bilsteinu a prižiny bych vzal na vrakátně chci trochu přitvrdit zadek.
Červenec 14, 201015 r Vlasto taky nevím, jen co jsem slyšel, tak tlumiče by měli být na všechny typy stejný, lišej se jen pružiny, ale víc o tom nevím
Červenec 14, 201015 r Já vím, ale tak lepší to upřesnit, prdel je tu ošemetné téma Ještě nevím, až se nějak smluvíme kdy. Ty taky varážíš na Rhodos?
Červenec 14, 201015 r Neeee me staci to peklo tady ja bych radeji na sever Norsko :DD Na poradnej prasometal
Červenec 14, 201015 r Jo, my počkáme, až tady zas bude zima a pak asi vyrazíme tam Norsko může bejt pěkný, a metalu bys tam měl dost
Červenec 14, 201015 r jo, tam to bude určitě fajn a takový ty vesnický hospůdky My jedem autama, tak se dá vyrazit kdykoliv
Červenec 14, 201015 r no taky se teď probírám nabídkama ma dovolenou ,chystáme se asi z cca14 dní a už mám z toho hlavu jak meloun
Červenec 14, 201015 r zatím taky nějak nic, ubytování řešit nemusíme, tak jen něco na ten benzín, nějaký to jídlo s sebou a uvidí se no
Červenec 14, 201015 r no u nás to vypadá tak asi jako loni na 50 + něco s sebou ....a to jsem si říkal že letos tolik neuvalím
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.