Evers Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 No vůbec ti Vlasto nezávidim , když vydim ty nabalený důchodce v MHD tak mě vomejvaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 dobrý den ...lidi..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 Brý den pane Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 Nazdár Máro se tu taky ukážeš jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 Bando v otevřenych tematech se asi nedočkám je rozdíl mezi tlumičema krátká combi,hlavně mi jde o uložení,to samé co pružiny,a je rozdíl mezi plynokapalinovym a plynovym tlumičem. Vytek mi včera po ostřejší jíézdě zadní tlumič tak už bych to udělěl cely,mám docela dobrou cenu Bilsteinu a prižiny bych vzal na vrakátně chci trochu přitvrdit zadek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 hááj gáájs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 Vlasto tak to ti neporadim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 Vlasto taky nevím, jen co jsem slyšel, tak tlumiče by měli být na všechny typy stejný, lišej se jen pružiny, ale víc o tom nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 Libore kdy jedes do te prdele??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 Já do žádný prdele nejedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 na dovolenou sem myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 Já vím, ale tak lepší to upřesnit, prdel je tu ošemetné téma Ještě nevím, až se nějak smluvíme kdy. Ty taky varážíš na Rhodos? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 Neeee me staci to peklo tady ja bych radeji na sever Norsko :DD Na poradnej prasometal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 Jo, my počkáme, až tady zas bude zima a pak asi vyrazíme tam Norsko může bejt pěkný, a metalu bys tam měl dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 že jo ? Mno to vidim taky tak pockam nekdy zari ... a pak nejaky last minutten Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 jo, tam to bude určitě fajn a takový ty vesnický hospůdky My jedem autama, tak se dá vyrazit kdykoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 mno to je jasný ... určitě to má výhody ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 to jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 no taky se teď probírám nabídkama ma dovolenou ,chystáme se asi z cca14 dní a už mám z toho hlavu jak meloun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 kolik máte vyčleněno na dovolenou chlapi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 Nic Ondro vystřelim to z ruky :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 zatím taky nějak nic, ubytování řešit nemusíme, tak jen něco na ten benzín, nějaký to jídlo s sebou a uvidí se no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 Libore a chrnět budete kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 mladá tam má domek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 no u nás to vypadá tak asi jako loni na 50 + něco s sebou ....a to jsem si říkal že letos tolik neuvalím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.