Červenec 14, 201015 r Tak to by jsme tam kdyžtak mohli dát sraz, když tam budem ve stejným termínu. Né, není řekyně Ale její táta tam koupil domek. Upraveno Červenec 14, 201015 r od baris
Červenec 14, 201015 r Já už mám letos po dovče měl jsem ji když se malá narodila,takže dovolená mateřská .Ale ještě jedu na prodlouženej víkend na pánskou jízdu tak se dorelaxuju.
Červenec 14, 201015 r kolik km tam pojedete??myslím že jsem se tu už o tom s tebou bavil ale nějak si nemůžu vzpomenout
Červenec 14, 201015 r přes Itálii je to něco přes 3000km a druhou stranou přes Maďarsko je to 2500km, ale asi to vezmem přes Itošku, tam je to lepší A dá se zastavit třeba u moře na koupání a tak.
Červenec 14, 201015 r přes Itálii je to něco přes 3000km a druhou stranou přes Maďarsko je to 2500km, ale asi to vezmem přes Itošku, tam je to lepší A dá se zastavit třeba u moře na koupání a tak. no tvl tak to je mazec,kamoš teď byl na 14dní na Lefkádě a to jel 1700km a říkal pěknej vopruz,ale za 22 hodin to odjel,jsem zvědavej jak dlouho to pojedete
Červenec 15, 201015 r no já to snad do dovolený tady přežiju,ale je to na posrání....místo toho aby lidi jeli na dovču nebo byli někde u vody tak furt sem někdo leze a něco chce
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.