spineshank Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 no vypadá to že poletím možná tak do prdele http://www.novinky.cz/ekonomika/205983-kvuli-stavce-v-recku-nemohou-stovky-cechu-na-dovolenou.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 tak jeď busem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 no tvl Stando na Rhodos busem a s 5 letým dítětem joo :smich: to bych nedal ani náhodou,jedině snad kdyby to byla Karosa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 no jasný nesmíš být měkkej hodíš pár hodin spánku a jsi tam coby dup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 (editace) autem to prý budem mít tak na den a půl, tak busem by to asi bylo zajímavý no Editováno: 15. Červenec 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 Mno tak na skutrovi ondro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 bréééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 kuava dnes tu mám fofry a k tomu dořešuji dovču,na Řecko radši nakonec hazím párek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 dělej, pojeď do řecka a dáme srazík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 jooo ... kurvy zadluzeny nebudes je jeste dotovat :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 dělej, pojeď do řecka a dáme srazík ee seru na ně,jvypadá to že pojedem all inclusive do Kitenu na 11 dní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 jooo ... kurvy zadluzeny nebudes je jeste dotovat :DD tak tak,člověk jim tam veze prachy a oni ho ještě ani nodvezou.....čekat někde10 hodin na letišti nebo na trajektu se mi vůbec nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 ty joo,dneska je tam tak teplo že i když jsem jel teď na tak sem se i potil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 tak kde jste kdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 Zdar bando tak jak je v tom vedru? U mě nic nového opět v práci,nastěstí už poslední víkend v tomto měsíci tak snad za tejden bude počasí na grilovačku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2010 (editace) Zdar banditi...... Tak jsem v pátek objednal pro manželku nové přibližovátko: značka: ŠKODA FABIA II FL motor: 1,2HTP 51kW výbava: ELEGANCE FULL+komplet zimáče a pár drobností barva: modrá storm metalíza dostal jsem i ještě dosti dobrou slevu - už mám od nich jedno auto a servisuju tam i služebáka a ještě i JSEM DOSTAL 2x bonus od ŠKOFINU : certifikáty na : prodlouženou záruku 4roky/120000km + 10 000,-Kč na benzín /CCSku/ suma sumárum dal ŠKOFIN 16 000,-Kč dodání v září podotýkám, že pro ní by bylo TSI škoda.....má to jen na ježdění do práce , na nákupy a s malou do školky Editováno: 18. Červenec 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 Čau , no Máro tak to bude mít radost :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 JO BUDE.....VŠE SI VYBRALA SAMA.......JÁ JSEM SPONZOR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 čau hoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 Tak to je šikovná :DD Libore čau .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 čau Jirko Tak Máro, teď už jen čekat do září Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 Tak to je hnedka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.