Červenec 26, 201015 r před chvílí jsem se díval co se stalo Lukysskovi......no fakt mazec co dokáže příroda
Červenec 26, 201015 r Jo skoda autí člověk se stím mazlí a pak o to přijdeš.Hlavně,že se nestalo nic jim,autí časem přebolí koupí nového.
Červenec 26, 201015 r Kua chudák Lukkys Ahoj kuci ... tak sem dojel ze servisu v patek prepnu na lpg a nic, ty kreteni ho tim svym odbornym servisem nejak posrali
Červenec 26, 201015 r Kua chudák Lukkys Ahoj kuci ... tak sem dojel ze servisu v patek prepnu na lpg a nic, ty kreteni ho tim svym odbornym servisem nejak posrali hoj Jirko,no to jsou teda machři
Červenec 26, 201015 r mel si ho videt debila --- prej ze to zarizeni nema v aute co delat.... - mu rikam pane to zarizeni je homologovany, schvaleny skodovkou pro montaz a navic zapsane v TP a proslo technickou kontrolou. Takze tam ma co delat... jestli s tim ale neumite tak nechapu proc se v tom hrabete.....
Červenec 26, 201015 r vefinale teda at mu zavolaz ze servisu lpg a ze ty naklady nejak poresime .... takze panove AUTOTRIO Modřany aut. prodejce vozu Škoda - nebrat !!
Červenec 26, 201015 r vefinale teda at mu zavolaz ze servisu lpg a ze ty naklady nejak poresime .... takze panove AUTOTRIO Modřany aut. prodejce vozu Škoda - nebrat !! no možná by stálo zavolat na linku škodovky a trošku jim poreferovat o kvalitním servisu této firmy
Červenec 26, 201015 r hoj Libore, s tou prdelí to není špatný,ale co když je to gay...to mu tím uděláš i dobrou službičku né?
Červenec 26, 201015 r Čus Ondro, no tak já napsal nakopat, ne mu strkat nohu do prdele. Na co zase myslíš prasáku
Červenec 26, 201015 r no jo,ale jak nakopneš a náhodou ti zajede noha dovnitř tak je to fist jak vyšitej
Červenec 26, 201015 r No tak přes oblečení to asi nepujde a do holý prdele ho kopat nebudu jo ty bys to chtěl dělat sám jo?sem myslel že je to Jirkův problém,ale vidím že bys do toho šel
Červenec 26, 201015 r To sem psal jako příklad na mě, třeba ho Jirka do holí bude kopat, tak jsem to nechtěl psát na něj
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.