baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 jo, Ondru ta nahá prdel nějak zaujala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 OK prdel je tedy vyřešena jinak co uděláme s tím minisrazem chlapi??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Stačí říct kdy a kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 jo, Ondru ta nahá prdel nějak zaujala jj a k tomu mám i jednu oblíbenou písničku,doporučuji poslechnout fakt čupr text :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 JO, to jde vidět, co se ti líbí Ondro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 (editace) AUTOTRIO Modřany aut. prodejce vozu Škoda - nebrat !! Editováno: 26. Červenec 2010, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Jiříku, to už tu jednou bylo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Liborku to je celodenní spam :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Takže to tu máme každých 10 minut čekat jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 hoši ... ten srazíček ... mno ja sem pro :DD kde?? ( alespoň oblast ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 To je právě to, někde na středu, aby to všichni měli stejně no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Area51 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 A co někam do Krkonoš na chatu, tam to je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 To je právě to, někde na středu, aby to všichni měli stejně no to nejde,vždycky to někdo bude mít dál a někdo poblíž spíše bude problém kdy abychom měli všichni čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Tak myslím, že nějakej víken by se našel volnej u všech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 no já budu mít volnej víkend nejdříve za 4 týdny takže to tak růžový nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 A jéje, no tak já nevím, ji si čes na 90% zařídím, tak se tu dohodněte a já se přizpůsobím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Hele mě je to u konečníku, já klidně někam dojedu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 no teď o víkendu máme velkou akci tady http://www.mamut-pub.cz/ no a pak máme dovču,takže u mě je to neřešitelný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Hele mě je to u konečníku, já klidně někam dojedu.... jj i já klidně dojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Mno tak to nechame na zari ne ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 No tak já nevím, tak se může až potom, jestli chcete tedy do Krkonoš, tak tady byl kámoš a prej to tam je pěkný. http://www.e-chalupy.cz/krkonose/zlata-olesnice-ubytovani-chalupa-pronajem-0689.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 libore ty z toho mas provizi ze nam to porad cpes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 V září by to šlo.Když budu mít do pulky srpna termín tak to včas nahlásím.(Asi nejlépe so 11/9/2010) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 JIříku víš co, tak něco navrhni ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.