Evers Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Vlasto 11. žáři to je proslavenej datumek :DD to by šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 libore ty z toho mas provizi ze nam to porad cpes máme tady nějakýho realiťáka asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 hoši, tak já čekám na návrhy od vás, zatím tu nic nevidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Tohle vypadá taky super http://www.e-chalupy.cz/jizerske_hory/albrechtice-v-jizerskych-horach-ubytovani-penzion-chaloupka-0990.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Libore sem dávno dááával :DD mě je to jedno kde to pozvracíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 hoši, tak já čekám na návrhy od vás, zatím tu nic nevidím jako Libore těchto se od nás asi nedočkáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 V OBDOBÍ HLAVNÍCH PRÁZDNIN ČERVENEC+SRPEN POUZE TÝDENNÍ POBYTY PRO JEDNU SKUPINU OD SOBOTY DO SOBOTY, K DISPOZICI JE 16 LŮŽEK ZA CENU ........ 3000,- Kč/noc/celý objekt tam píšou Liborku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Ondro, namysli jen na a taky se zapoj do vymejšlení srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 (editace) V OBDOBÍ HLAVNÍCH PRÁZDNIN ČERVENEC+SRPEN POUZE TÝDENNÍ POBYTY PRO JEDNU SKUPINU OD SOBOTY DO SOBOTY, K DISPOZICI JE 16 LŮŽEK ZA CENU ........ 3000,- Kč/noc/celý objekt tam píšou Liborku ježiš, tak snad se teď psalo, že se jede až v září ne? Editováno: 26. Červenec 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 to bude to samééé ty hlavo !! tak sem pitomec no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 (editace) No nic, jdu si dát něco k obědu, a vy tu zatím teda něco vymyslete, když se vám nelíbí to co jsem sem dal já za chatky Editováno: 26. Červenec 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 co tady ?? http://www.e-chalupy.cz/cesky_raj/ubytovani-jinolice-chalupa-pronajmuti-1200.php date se tam i na kulečníkovém stolu :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 jako udělat týdení srázek to by bylo hustý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 (editace) co tadle - tu mam naproti přes řeku :DDD http://www.e-chalupy.cz/stredni_cechy/ubytovani-velka-bukova-visnova-chata-pronajem-berounka-2269.php Editováno: 26. Červenec 2010, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 a co to udělat v nějakým kempu u vody když bude fajn počasí? myslím že nějaká chatka na přespání v poho stačí,stejně se vylijeme akorát a večer třebas něco ulovíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 (editace) Tady by to nemušelo bejt špatny,akorád zrovna 11/9 je už víkend zamluvenej. Těžko pojedu sám a mám dvě maly(spíše malinky) děti,takže dvoulužák pro mne jako dělanej. A pokud by to bylo sám samotinkej tak na ožrání držky mě stačí chatka někde v kempu nebo tu jednu noc přespím v car. http://www.ubytovani.cz/okoli-prahy/svetla-pod-blanikem/statek-blanik/58540/# Editováno: 26. Červenec 2010, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 co tato :DDD ... http://www.e-chalupy.cz/vysocina/ubytovani-lany-sucha-pronajem-chalupy-1409.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 (editace) Tak pánové a co tohle, ta se mi líbí moc, pěkný posezení venku, super bazén, to by byla ožíračka A Ondra si tam může zahrát i tenis Editováno: 26. Červenec 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 co tady ?? http://www.e-chalupy.cz/cesky_raj/ubytovani-jinolice-chalupa-pronajmuti-1200.php date se tam i na kulečníkovém stolu :smich: jo, tahle taky není špatná Ale tak ten kulečník jedině s mladou, s váma ne-e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 a kdo bude hrát se mnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Tak já bych to zkusil, ale nikdy jsem to nehrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 ti dám tréninkové hodiny a udělám ti dobrou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 helé, můžeš bejt rád, že si tam s tebou bude někdo pinkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 pinkat to chodí jen blbci...musíš říkat trénovat nebo hrát abys nevypadal jako na kurtu až někam dojdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 to jsem myslel ze srandy No jsem zvědavej, jak se teda dohodnem a jaká chatka se vybere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.