Evers Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Tam jde o to ubytování, je tam pěkný posezení a bazén a Ondra si na tom kurtu může pinkat tenis neříkej pinkat vole ne ... ti to říkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 A co tady pánové vypadá to dost dobře,cena za noc skoro normální a skoro střed republiky.Příbram. http://www.novyrybnik.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 (editace) Máro: By tě manželka držela zkrátka co? Editováno: 26. Červenec 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 A co tady pánové vypadá to dost dobře,cena za noc skoro normální a skoro střed republiky.Příbram. http://www.novyrybnik.com/ Já bych bral radši chatku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Mě nee,ale jak jsem psal mám maly děti a tomu bych se musel trochu přizpusobit,na druhou stranu aspoň bych je jednou zase vyvez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Nevim jestli v penzionku budem moct dělat bordel :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Vlasto...bez bab... však to bylo řečeno už v Dědictvi aneb...... "Vlasto řeklo sa bez bab" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 vlasto...bez bab a svišťů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Nevim jestli v penzionku budem moct dělat bordel :DD a ty chceš děla nějakej bordel::::: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Tak tak, chatku, tam se bude moc dělat bordel a kalit na zahrádce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 kalit s birellem????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Je to na víkend, takže kalit s alkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Tak když bez bab tak nepotřebuju zas tolik luxusu,vedle je kemp s chatkama,tam si mužem dělat bordel jak chcem,už sme tam kdysy měli sraz západočechů. http://www.novyrybnik.cz/kemp_novy_rybnik.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 jak kdo....ale když budu střízlivej....to budu muset čučet na ty vaše vožralý tlamy???? ach jo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 neboj to te bude bavit ty starej morousy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 no být střízlivej mezi vylitejma hlava to je luxus zábava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Tak jsem si dal práci a prošel to zpátky a našel ty návrhy, tak snad jsem nějakej nevynechal, je totady, ať je to pohromadě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 no moc práce si tomu nedal..kde je hlasovací anketa???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Nedával jsm jí tam naschvál, třeba ještě někdo návrh přidá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 to už jsem někde četl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Tak když ty to píšeš všude, tak taky všude musím odpovědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 nemůžeme být ale odříznutí někde od světa,nějakou kulturu musíme mít poblíž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 tak já nevím, co si představuješ, tak nám sem dej taky nějakej typ, ať víme co si představuješ ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 kulturu zajistí Libor....když se umeje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 já se meju každý den takže to spíš zajistíš ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.