Sakal77 Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Nerozdávaj dneska ty řidičáky náhodou taky jako v té aféře s řidičákama na motorky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 No snad né, ale ty řidičáky na motorky můžu potvrdit, dělal jsem ho v Liberci, a přesně takhle to probíhalo, fakt děs, pak nemá bejt takovejch bouraček, ještě že jsem uměl na motorce ještě než jsem tam šel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 mno mela kliku ze sem flegmouš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 no to se divím že taa X5 neměla parkováky,sem si říkal že u takový káry to musí být v základu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 je to ročník 2004 tak nevim Ondro , co kurva s ridicakama na motorku ja chci taky bez prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Jirko, stačí si udělat kolečko na parkovišti a máš řidičák na motorku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 jako když chce být každej dárce orgánů ať si to takhle dělaj....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Tak víš co, ten komisař si tam stoupne, než vykouří cigáro, tak to všichni odjedou a on má vyděláno a je mu to jedno, že někdo z toho spadne v první zatáčce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Jirko, stačí si udělat kolečko na parkovišti a máš řidičák na motorku No nekecej ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Ondro nechci ti brat iluze ale neznam jedinyho motorkare co by se naucil jezdit v autoskole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Asi tak Jirko, ale ty komisaři v Liberci mě fakt dostali jako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Urcite to je picovina o tom zadna.... ale ta vyuka obecne na moto stoji za picu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Jo to je fakt, kdo spolíhá, že ho to naučej v autoškole, tak špatně dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 docela me prekvapilo jak ta 1,2 HTP pekne jede .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 (editace) ale jenom zespodu :DD lol Editováno: 27. Červenec 2010, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Ono to bude tim ze v tom kramu nic neni .... jenom svihadla a radio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Ale tak zas lepší než pěšky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Asi moc piju... švihadlo? Nevím, o co jde... ...a nejhorší je, že si to už ani neuvědomuju, že tolik piju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 šaky - švihadlo ( ta věc kterou se v pravěku otevírali okna - pokud si to pochopil dal nečti // pro uplný blbce - klička na otevírání oken - Libore sem to věděl !!! // Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Jiříku, krásně vysvětleno :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Jo táááák, tak to já ještě sportuju! Tedy už jen vzadu, ale trochu toho pohybu pro zdraví je třeba!! (to mě políbilsa moudrost) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Šaky tak ja mam vzadu taky švihadla ( ale to je tim že tam nejezdim ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 To já taky většinou ne, ale když zavírám děckám okna (z místa řidiče), tak se pěkně protáhnu a pokřupe mi v zádech. Tenhle pohyb je prostě k nezaplacení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 mno ja se naučil si zadni leve otevirat svirou mezi sedackou a karoskou v levo :DD pravou neotviram :DDD takže to davam normalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.