Červenec 27, 201015 r Nerozdávaj dneska ty řidičáky náhodou taky jako v té aféře s řidičákama na motorky?
Červenec 27, 201015 r No snad né, ale ty řidičáky na motorky můžu potvrdit, dělal jsem ho v Liberci, a přesně takhle to probíhalo, fakt děs, pak nemá bejt takovejch bouraček, ještě že jsem uměl na motorce ještě než jsem tam šel
Červenec 27, 201015 r no to se divím že taa X5 neměla parkováky,sem si říkal že u takový káry to musí být v základu
Červenec 27, 201015 r je to ročník 2004 tak nevim Ondro , co kurva s ridicakama na motorku ja chci taky bez prace
Červenec 27, 201015 r Tak víš co, ten komisař si tam stoupne, než vykouří cigáro, tak to všichni odjedou a on má vyděláno a je mu to jedno, že někdo z toho spadne v první zatáčce
Červenec 27, 201015 r Jirko, stačí si udělat kolečko na parkovišti a máš řidičák na motorku No nekecej ?
Červenec 27, 201015 r Ondro nechci ti brat iluze ale neznam jedinyho motorkare co by se naucil jezdit v autoskole.
Červenec 27, 201015 r Urcite to je picovina o tom zadna.... ale ta vyuka obecne na moto stoji za picu ...
Červenec 27, 201015 r Asi moc piju... švihadlo? Nevím, o co jde... ...a nejhorší je, že si to už ani neuvědomuju, že tolik piju
Červenec 27, 201015 r šaky - švihadlo ( ta věc kterou se v pravěku otevírali okna - pokud si to pochopil dal nečti // pro uplný blbce - klička na otevírání oken - Libore sem to věděl !!! //
Červenec 27, 201015 r Jo táááák, tak to já ještě sportuju! Tedy už jen vzadu, ale trochu toho pohybu pro zdraví je třeba!! (to mě políbilsa moudrost)
Červenec 27, 201015 r To já taky většinou ne, ale když zavírám děckám okna (z místa řidiče), tak se pěkně protáhnu a pokřupe mi v zádech. Tenhle pohyb je prostě k nezaplacení
Červenec 27, 201015 r mno ja se naučil si zadni leve otevirat svirou mezi sedackou a karoskou v levo :DD pravou neotviram :DDD takže to davam normalne
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.