Červenec 29, 201015 r Márá: Tak předveď zábavu ty rejpale Ondro: No Jirka se teď někde válí, ten jen tak nedorazí
Červenec 29, 201015 r Autor JENŽE BY TY JSI TO STEJNĚ NEPOCHOPIL TAK SE NEBUDU ZBYTEČNĚ NAMÁHAT......
Červenec 29, 201015 r No, umíš to dobře okecat, ale můžeš říct rovnou, že tě nic nenapadá a né tu takhle tlachat
Červenec 29, 201015 r Autor No, umíš to dobře okecat, ale můžeš říct rovnou, že tě nic nenapadá a né tu takhle tlachat jdu radši buzerovat lidi.......čus někdy za pár dní....týdnů..nebo měsíců.....
Červenec 29, 201015 r jdu radši buzerovat lidi.......čus někdy za pár dní....týdnů..nebo měsíců..... no jooo, pán nemá co říct, tak radši utíká Tak čau teda
Červenec 29, 201015 r Autor říci mám co, ale to by byl pokec jen s Ondrou ale ten maká ....takže asi tak.....
Červenec 29, 201015 r teď cením baz.chemii a najednou kvílení brzd a bum,kouknu ven a vidím před přechodem zabrzdil pašík a báwo do něj nasolilo
Červenec 29, 201015 r nazdar ... ja premejslim jestli se na to vyseru i zejtra :PP no snad sem vam nechybel
Červenec 29, 201015 r nazdar ... ja premejslim jestli se na to vyseru i zejtra :PP no snad sem vam nechybel čau,tak jak si dopadl na nohecu?
Červenec 29, 201015 r Ondro no nohec super , asi 600 piv a 300 klobas a stejků :DD nářez - ráno sem ješte plival zbytky
Červenec 29, 201015 r neeee .. ve tri :DD jeste sem musel zvladnout zkousku .DD A zejtra zas do rachoty
Červenec 29, 201015 r Já zítra naposled a pak dovčáááá ...a projedu se Fialkou Upraveno Červenec 29, 201015 r od Sakal77
Červenec 29, 201015 r Mnoooo moje dovolena o zvedani prac. telefonu ...fakt priste je poslu do pice ..
Červenec 29, 201015 r Jak sis je naučil, tak je máš vychované. Na dovolené je potřeba buď tel. zapnout vždy jen večer nebo prostě nebrat. Vždyť telefon má možnost hovor vzít nebo nechat zvonit (a je tam většinou takové užitečné tlačítko "ticho") nebo odmítnout. A když hoří, tak snad napíšou SMS, ne? PS: Taky mám takový problém s některýma lidma, co si myslí, že pracuju i na dovolené...
Červenec 29, 201015 r Vic co me nesere ze me volaj zakaznici , zvednu reknu nemakam a hotovo .... ale sere me ze mi volaj moji spolupracovnici pac jsou to dementni kokoti a nejsou si schopny poradit 2 dny sami, tak to sem zvedavej co udelaj az odjedu na 14 dni do pryc...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.