baris Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 Márá: Tak předveď zábavu ty rejpale Ondro: No Jirka se teď někde válí, ten jen tak nedorazí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 JENŽE BY TY JSI TO STEJNĚ NEPOCHOPIL TAK SE NEBUDU ZBYTEČNĚ NAMÁHAT...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 No, umíš to dobře okecat, ale můžeš říct rovnou, že tě nic nenapadá a né tu takhle tlachat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 já myslel že jen včera měl volno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 No, umíš to dobře okecat, ale můžeš říct rovnou, že tě nic nenapadá a né tu takhle tlachat jdu radši buzerovat lidi.......čus někdy za pár dní....týdnů..nebo měsíců..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 já myslel že jen včera měl volno asi to trošku protáhl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 jdu radši buzerovat lidi.......čus někdy za pár dní....týdnů..nebo měsíců..... no jooo, pán nemá co říct, tak radši utíká Tak čau teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 říci mám co, ale to by byl pokec jen s Ondrou ale ten maká ....takže asi tak..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 No jo ty držko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 Furt se nečertěte,je krásně,prdelky venku choděj ...tak užívejme léta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 teď cením baz.chemii a najednou kvílení brzd a bum,kouknu ven a vidím před přechodem zabrzdil pašík a báwo do něj nasolilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 vyfot to...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 nazdar ... ja premejslim jestli se na to vyseru i zejtra :PP no snad sem vam nechybel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 nechyběl.....co jinýho jsem měl napsat..že:p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 vyfot to...... není co,jen na báwu předek v kelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 nazdar ... ja premejslim jestli se na to vyseru i zejtra :PP no snad sem vam nechybel čau,tak jak si dopadl na nohecu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 konečně padla,z tenisu asi bude prd protože to vypadá na pěknej chcanec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 Nazdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 Ondro no nohec super , asi 600 piv a 300 klobas a stejků :DD nářez - ráno sem ješte plival zbytky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 To jsi vstal až teď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 neeee .. ve tri :DD jeste sem musel zvladnout zkousku .DD A zejtra zas do rachoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 (editace) Já zítra naposled a pak dovčáááá ...a projedu se Fialkou Editováno: 29. Červenec 2010, autor: Sakal77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 Mnoooo moje dovolena o zvedani prac. telefonu ...fakt priste je poslu do pice .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 Jak sis je naučil, tak je máš vychované. Na dovolené je potřeba buď tel. zapnout vždy jen večer nebo prostě nebrat. Vždyť telefon má možnost hovor vzít nebo nechat zvonit (a je tam většinou takové užitečné tlačítko "ticho") nebo odmítnout. A když hoří, tak snad napíšou SMS, ne? PS: Taky mám takový problém s některýma lidma, co si myslí, že pracuju i na dovolené... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 Vic co me nesere ze me volaj zakaznici , zvednu reknu nemakam a hotovo .... ale sere me ze mi volaj moji spolupracovnici pac jsou to dementni kokoti a nejsou si schopny poradit 2 dny sami, tak to sem zvedavej co udelaj az odjedu na 14 dni do pryc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.