Červenec 29, 201015 r Mluvím přesně o tom samém... ...a to jim to většinou napíšu na intranet a pro jistotu ještě rozešlu emailem. Někteří lidé jsou ale slepí a hluší a nechtějí nic vědět. A pak volají, že jim něco nefunguje a když jim to nezvedám, tak to zkouší znova a znova. Mám potom třeba 10 nepřijatých hovorů od jednoho člověka, vypadá to jako že snad někde hoří, ale aby napsal jednu SMS, to ho ani nenapadne!!
Červenec 30, 201015 r Autor šus..tady včera lilo a dnes sice pod mrakem ale teploučko..ideální na pinkání
Červenec 30, 201015 r Sem nejak usnul včera Tady podmrak taky zadnej zazrak čau,ani si nepsal jak si na nohecu dopadl?
Červenec 30, 201015 r Autor no Máro vem si tedy pálku a jdi pinkat,já si vezmu raketu a jdu hrát no já s raketou lítám.....mám model .....s tou by se ai blbě pinkalo
Červenec 30, 201015 r tolik škody.......http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/207354-v-kalifornii-zabavili-mimoradne-mnozstvi-marihuany-za-32-miliard.html
Červenec 30, 201015 r čau,ani si nepsal jak si na nohecu dopadl? Ondro sem ti rikal ze sem sel na kukačku jenom pořadí : Gansta Alaa basta , Atari Terror , Divokej Bill a dal si nepamatuju
Červenec 30, 201015 r no já s raketou lítám.....mám model .....s tou by se ai blbě pinkalo koukám teda kosmonaut
Červenec 30, 201015 r šaky sem nějak usnul včera ... no přesně jak si tu napsal ... niktery lidi jsou dementi
Červenec 30, 201015 r Ondro, viděl si tohle , mi to sem teď hodil kámoš, že je to dobrý, tak na to dnes asi kouknu.
Červenec 30, 201015 r No, to asi né, je to teď 2010, takže v bedně to bude tak za 3 roky, jak znám český televize
Červenec 30, 201015 r Ondro, viděl si tohle , mi to sem teď hodil kámoš, že je to dobrý, tak na to dnes asi kouknu. ee to jsem neviděl,ale moc se na to těším,nejvíce jsem zvědavej na toto http://www.csfd.cz/film/254156-pocatek/videa/
Červenec 30, 201015 r jo, to souhlasím, ale zatím jsem ho nikde nenašel v dobrý kvalitě ne, samej "cam" jenom
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.