Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 to já jednou přišel z knajpy a bydlel ještě u rodičů a poblil celou koupelnu..hledal jsem čím to utřít a vzal nejbližší hadr co tam visel...no a to byla mámky čerstvě vypraná halenka..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 raca: jo a ještě dlouho určitě bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 hmmm tak to je taky supr to musela mit mati radost....ja měl štěstí že když sem byl ještě u našich tak sem byl vikendy vždycky doma sam a stačil sem do neděle vše dat do rychtÿku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 prej herečka..to je heslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 jo stando bohužel mam i horší věci co mi připomína ale to tady radši nebudu zdělovat......nato že už pár let sem svateční pijan bych si udělal pěknou vizitku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 koukám Standis upravil nadpis...furt jsme tu sami...to je svět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 chlapci bylo mi tady s váma fajn, ale musím se jít podívat na ADR(ku), jinak se k tomu nedokopu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 no to sem ani nepostřeh.....ještě by tam měl dopsat ... nebo radši ne....at sem za slušnyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 koukám Standis upravil nadpis...furt jsme tu sami...to je svět... trošku jsem si pohrál, kdyby jste měli taky nějaký návrhy, není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 no to sem ani nepostřeh.....ještě by tam měl dopsat ... nebo radši ne....at sem za slušnyho tak to je pošeptej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 jasný dáme pár pif a něco vymyslíme.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 nene někdy přiště nechci bejt ten "co je největší prase" :-))) co to je adr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 no já bych řekl..že adr je zkratka, ale čeho....to nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 http://cs.wikipedia.org/wiki/ADR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 a dopr. u toho sem nepochopil ani ten nadpis....... :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 to je ňůůůůůůůůůďo....číst se mi to nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 vysvěttli to pro nás opilce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 nemáš nějakej odkaz s obrázkama?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ahoj všicííí nakouknu počtu a hned se tlemim...Marku ta story s maminčinou halenkou moc pěkný mi to vrítilo vzpmínky a pubertu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 to neva kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 další do pokru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 nazdar pááánn ... nene pan ne už si zpychlej z minula...takže čau kibi!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Standis: ADRko je hodně nezáživný téma, taky jsem se jeden čas musel učit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ahoj všicííí nakouknu počtu a hned se tlemim...Marku ta story s maminčinou halenkou moc pěkný mi to vrítilo vzpmínky a pubertu tak sem něco taky nahoď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 jj at mame koho pomlouvat .-) a komu se smát..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.