Duben 21, 200916 r Autor to já jednou přišel z knajpy a bydlel ještě u rodičů a poblil celou koupelnu..hledal jsem čím to utřít a vzal nejbližší hadr co tam visel...no a to byla mámky čerstvě vypraná halenka.....
Duben 21, 200916 r hmmm tak to je taky supr to musela mit mati radost....ja měl štěstí že když sem byl ještě u našich tak sem byl vikendy vždycky doma sam a stačil sem do neděle vše dat do rychtÿku
Duben 21, 200916 r jo stando bohužel mam i horší věci co mi připomína ale to tady radši nebudu zdělovat......nato že už pár let sem svateční pijan bych si udělal pěknou vizitku
Duben 21, 200916 r chlapci bylo mi tady s váma fajn, ale musím se jít podívat na ADR(ku), jinak se k tomu nedokopu
Duben 21, 200916 r no to sem ani nepostřeh.....ještě by tam měl dopsat ... nebo radši ne....at sem za slušnyho
Duben 21, 200916 r koukám Standis upravil nadpis...furt jsme tu sami...to je svět... trošku jsem si pohrál, kdyby jste měli taky nějaký návrhy, není problém
Duben 21, 200916 r no to sem ani nepostřeh.....ještě by tam měl dopsat ... nebo radši ne....at sem za slušnyho tak to je pošeptej
Duben 21, 200916 r ahoj všicííí nakouknu počtu a hned se tlemim...Marku ta story s maminčinou halenkou moc pěkný mi to vrítilo vzpmínky a pubertu
Duben 21, 200916 r Autor ahoj všicííí nakouknu počtu a hned se tlemim...Marku ta story s maminčinou halenkou moc pěkný mi to vrítilo vzpmínky a pubertu tak sem něco taky nahoď...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.