Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Pane vedouci: budete mi líbat ruce až to rozbalite! :)

• Autor

JAKO VEDOUCÍ NEMUSÍM CVIČIT....TO BY JSI MĚL VĚDĚT ŽE ŠAZŽE NIC NEDĚLÁ...a chodím na ostro...takže se mi nic nespotí :)

• Autor
Pane vedouci: budete mi líbat ruce až to rozbalite! :)

no uvidíme..pane energetiku ;)

Ale je tu podminka jedna...vic SZ :)

• Autor

Jak to myslíš Romčo...

JAKO VEDOUCÍ NEMUSÍM CVIČIT....TO BY JSI MĚL VĚDĚT ŽE ŠAZŽE NIC NEDĚLÁ...a chodím na ostro...takže se mi nic nespotí :)

jak rád budeš mít sportovního referenta po ruce, až ti cholesterol bude vylejzat ušima a pupek přetékat přez výhled :smich: Sakryš, on je to "vostrej" chlap :kuk::smich:

Ale je tu podminka jedna...vic SZ :)

to bude to rande určitě :smich:lol

• Autor

bacha raca!!!

no jo špeh :kuk: neboj Marku už mlčím, ani nedutám :smich:

• Autor
to bude to rande určitě :smich:lol

chceš se přidat? kol5

tak to tady pročítam a je to pořád dokola....tak na vás prdim a jdu si číst Blesk.... :D :D :D :D :D :D ... tam to je serioznější čtení než tohleto..... :D :D :D :D :D

ne děkuji, já se omlouvám, asi sem nezapadám...ale už je to tak....chjoooo, jsem hetero :smich:

tak to tady pročítam a je to pořád dokola....tak na vás prdim a jdu si číst Blesk.... :D :D :D :D :D :D ... tam to je serioznější čtení než tohleto..... :D :D :D :D :D

:p ale simtě Jindro...dyť víš...pochopení, serioznost, vstřícnost, pravdu...to všechno...tovšechno u nás rozhodně nehledej lol nazdar stará vojno :)

Jendo: Ty jseš asi na kluky vid? :smich:

Roman: bohužel na ženy...snad i dívky lol psal jsem hetero :p

• Autor

TÍMTO NÁM VŠEM ZAKAZUJU JAKÉKOLIV NAPADÁNÍ ČLANA JMÉNEM RACA....JINAK BUDOU ČERNÝ PUNTÍKY A VYLOUČENÍ ZE ZDRAVÉHO JÁDRA

TO JE PRO TEBE MŮJ ZÁSTUPČE.... ;)

Upraveno od Marek

• Autor
Roman: bohužel na ženy...snad i dívky lol psal jsem hetero :p

:smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich: HETERO.....

uff už jsem se lekl, že mi taky něco hrozí..ještě že jsem z toho "skaženýho jádra" lol:smich:

ted tady v blesku čtu zajimavej članek o tom jak mlada dívenka asi 17 předvedla masturbaci spolužákum ....to je hezky tema...tohle se během míh školních let nestalo :-)))))

• Autor
ted tady v blesku čtu zajimavej članek o tom jak mlada dívenka asi 17 předvedla masturbaci spolužákum ....to je hezky tema...tohle se během míh školních let nestalo :-)))))

TAM SI MASTURBOVAL SÁM CO :smich::smich: ....SORRY

za mých školních let taktéž ne, ale jsem docel rád, páč nás bylo ve třídě 27 kluků :smich::smich: ráca nebyla to ta naše z CV? ;)

• Autor

A JE TU OPĚT ZNOVUZROZENÉ TÉMA: SEX NA VŠECHNY ZPŮSOBY....I KIBIHO HETERO

Upraveno od Marek

• Autor
za mých školních let taktéž ne, ale jsem docel rád, páč nás bylo ve třídě 27 kluků :smich::smich: ráca nebyla to ta naše z CV? ;)

NO TAK V ROCE 1830 SE O MASTURBACI MOC NEVĚDĚLO :smich::smich:

TAM SI MASTURBOVAL SÁM CO :smich::smich: ....SORRY

to je snad i na černej puntík Marku :kuk::smich:

chlapy já jsem zničenej...zničenej žrádlem, seřral jsem dva domácí hamburgry :palec2:

NO TAK V ROCE 1830 SE O MASTURBACI MOC NEVĚDĚLO :smich::smich:

vole :smich: dyť já jsem tady nejmladší :) junior

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.