Květen 14, 200916 r Autor JAKO VEDOUCÍ NEMUSÍM CVIČIT....TO BY JSI MĚL VĚDĚT ŽE ŠAZŽE NIC NEDĚLÁ...a chodím na ostro...takže se mi nic nespotí
Květen 14, 200916 r Autor Pane vedouci: budete mi líbat ruce až to rozbalite! no uvidíme..pane energetiku
Květen 14, 200916 r JAKO VEDOUCÍ NEMUSÍM CVIČIT....TO BY JSI MĚL VĚDĚT ŽE ŠAZŽE NIC NEDĚLÁ...a chodím na ostro...takže se mi nic nespotí jak rád budeš mít sportovního referenta po ruce, až ti cholesterol bude vylejzat ušima a pupek přetékat přez výhled Sakryš, on je to "vostrej" chlap
Květen 14, 200916 r tak to tady pročítam a je to pořád dokola....tak na vás prdim a jdu si číst Blesk.... :D :D :D ... tam to je serioznější čtení než tohleto..... :D :D
Květen 14, 200916 r ne děkuji, já se omlouvám, asi sem nezapadám...ale už je to tak....chjoooo, jsem hetero
Květen 14, 200916 r tak to tady pročítam a je to pořád dokola....tak na vás prdim a jdu si číst Blesk.... :D :D :D ... tam to je serioznější čtení než tohleto..... :D :D ale simtě Jindro...dyť víš...pochopení, serioznost, vstřícnost, pravdu...to všechno...tovšechno u nás rozhodně nehledej nazdar stará vojno
Květen 14, 200916 r Autor TÍMTO NÁM VŠEM ZAKAZUJU JAKÉKOLIV NAPADÁNÍ ČLANA JMÉNEM RACA....JINAK BUDOU ČERNÝ PUNTÍKY A VYLOUČENÍ ZE ZDRAVÉHO JÁDRA TO JE PRO TEBE MŮJ ZÁSTUPČE.... Upraveno Květen 14, 200916 r od Marek
Květen 14, 200916 r uff už jsem se lekl, že mi taky něco hrozí..ještě že jsem z toho "skaženýho jádra"
Květen 14, 200916 r ted tady v blesku čtu zajimavej članek o tom jak mlada dívenka asi 17 předvedla masturbaci spolužákum ....to je hezky tema...tohle se během míh školních let nestalo :-)))))
Květen 14, 200916 r Autor ted tady v blesku čtu zajimavej članek o tom jak mlada dívenka asi 17 předvedla masturbaci spolužákum ....to je hezky tema...tohle se během míh školních let nestalo :-))))) TAM SI MASTURBOVAL SÁM CO ....SORRY
Květen 14, 200916 r ted tady v blesku čtu zajimavej članek o tom jak mlada dívenka asi 17 předvedla masturbaci spolužákum ....to je hezky tema...tohle se během míh školních let nestalo :-))))) za mých školních let taktéž ne, ale jsem docel rád, páč nás bylo ve třídě 27 kluků ráca nebyla to ta naše z CV?
Květen 14, 200916 r Autor A JE TU OPĚT ZNOVUZROZENÉ TÉMA: SEX NA VŠECHNY ZPŮSOBY....I KIBIHO HETERO Upraveno Květen 14, 200916 r od Marek
Květen 14, 200916 r Autor za mých školních let taktéž ne, ale jsem docel rád, páč nás bylo ve třídě 27 kluků ráca nebyla to ta naše z CV? NO TAK V ROCE 1830 SE O MASTURBACI MOC NEVĚDĚLO
Květen 14, 200916 r TAM SI MASTURBOVAL SÁM CO ....SORRY to je snad i na černej puntík Marku chlapy já jsem zničenej...zničenej žrádlem, seřral jsem dva domácí hamburgry
Květen 14, 200916 r NO TAK V ROCE 1830 SE O MASTURBACI MOC NEVĚDĚLO vole dyť já jsem tady nejmladší junior
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.