Srpen 27, 201015 r Autor tak na 100% to není nikdy, ale jak jsem už psal..pokud to není nic vážnýho / snad ne / tak se z toho rychle dostane....
Srpen 30, 201015 r jinak jsem zase začal hrát MW2 a řeknu ti Jirko docela mazec,těch cheatrů co tam je fakt hnus.Měl bys někdy dojít dáme zase nějakou mapu,dneska jdu na to,koupil jsem si dneska 3 Budvary
Srpen 30, 201015 r vcera sem te tam zmercil , sem si instaloval mafii 2ku:D ale sputnik uz to neda ... :DD Nejak ted neni cas Ondro:DD
Srpen 30, 201015 r vcera sem te tam zmercil , sem si instaloval mafii 2ku:D ale sputnik uz to neda ... :DD Nejak ted neni cas Ondro:DD taky zvažuju že bych to sosl,ale není čas ale určo tu Mafii2 zkusím za čas,prej dobrý ale krátký
Srpen 30, 201015 r Nazdár hoši, nějak není čas se tu moc ukázat Jirko, taky bych chtěl zkusit tu Mafii 2, ale potřeboval bych nový pc Upraveno Srpen 30, 201015 r od baris
Srpen 30, 201015 r Ondro dej vedet az budou koncovky..... No muj komp uz to taky nedal :DD chudinka - pritom to ale neni tak narocny
Srpen 30, 201015 r Chtělo by to už novej no a zahrát si to na plný detaily, ale zatím to nemá cenu ani shánět
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.