spineshank Vloženo 30. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 čau Ondro, je dobře, že malá je ok jj uvidíme až tuším ve středu dojdou výsledky,ale zatím to vypadá moc dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 dneska ti z te huby lezou same pravdy :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 Ondro dej vedet az budou koncovky..... No muj komp uz to taky nedal :DD chudinka - pritom to ale neni tak narocny jj ještě nemám ani foto ani cenu takže počkáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 co jsem narychlo našel na netu co se týče koncovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 tady je to ve větším rozlišení Fabia II RS zadek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 jooop ta neni spatna ... no nic tak ja povalim dom - cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 čau a kdyžtak večer dojdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 30. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 olaaaa nazdarek ja len ze som zivy a vporiadku keby sa niekto pytal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 Nazdár Dejve, tak teď mi spadl kámen ze srdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 Taky dobré ranko. Dejve to sme rádi,že jsi O.K. máte to tam u Vás nějaky vostrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 Zdravíčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 Ještě pár foteček z pánský jízdy,za par let to budem myt dotaženy k dokonalosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 no koukal jsem že u vás ti indoevropané to nemaj lehký Dave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 Vlastiku, koukam zaclenujete i maly ... Super :palec2: na to budou urco vzpominat jeste leta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 Jirko včera jsme tomu dali pořádně,myslel jsem že si došel taky ,ale ten kdo hrál se mnou byl jen Evers ,nějakej maďar to tuším byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 Ondro prave taham Armu II tak sem zvedavej :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 kua hajzl takhle se mi srat do nicku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 Jo jo svišti si to uživaj,mámy daleko,a my už taky neumíme pít jak za mlada takže se o ně bezproblému postaráme.Já mám dvě holky a přísnej zákaz brát sebou baby budu mušet porušit,takže mě to bude stát za každou suda naštestí je stačí vykoupit jednorázově. :'> Pro sviště máme vždycky program s nějakym vejšlapem pak nohec,fodbálek,pinčes a pod a na závěr se jedem vždycky umejt do bazenu a mámy čuměj jak maj děti nablejskany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 Vlasto to je klika ...ze to je jednorazovka :DD Uz takhle to vypada ze si prekne propereete mozky Jaj tomu fandim .. si pomatuju jak jsme jezdili s chlapama na focus vzdycky ... :DD podobne to probihalo.. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 čus lamky....zejtra jedu pro fullkůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů.....vše maj připraveno....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 kua hajzl takhle se mi srat do nicku ... to jo a ještě k tomu maďar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 čus lamky....zejtra jedu pro fullkůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů.....vše maj připraveno....... hlavně aby ti do něj nalili benzín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 hlavně aby ti do něj nalili benzín naleju sám a čekám kartu CCS na 10.000,-Kč od škofinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 Mara - NeMáruj tady jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.