Srpen 30, 201015 r čau Ondro, je dobře, že malá je ok jj uvidíme až tuším ve středu dojdou výsledky,ale zatím to vypadá moc dobře
Srpen 30, 201015 r Ondro dej vedet az budou koncovky..... No muj komp uz to taky nedal :DD chudinka - pritom to ale neni tak narocny jj ještě nemám ani foto ani cenu takže počkáme
Srpen 31, 201015 r Vlastiku, koukam zaclenujete i maly ... Super :palec2: na to budou urco vzpominat jeste leta
Srpen 31, 201015 r Jirko včera jsme tomu dali pořádně,myslel jsem že si došel taky ,ale ten kdo hrál se mnou byl jen Evers ,nějakej maďar to tuším byl
Srpen 31, 201015 r Jo jo svišti si to uživaj,mámy daleko,a my už taky neumíme pít jak za mlada takže se o ně bezproblému postaráme.Já mám dvě holky a přísnej zákaz brát sebou baby budu mušet porušit,takže mě to bude stát za každou suda naštestí je stačí vykoupit jednorázově. :'> Pro sviště máme vždycky program s nějakym vejšlapem pak nohec,fodbálek,pinčes a pod a na závěr se jedem vždycky umejt do bazenu a mámy čuměj jak maj děti nablejskany
Srpen 31, 201015 r Vlasto to je klika ...ze to je jednorazovka :DD Uz takhle to vypada ze si prekne propereete mozky Jaj tomu fandim .. si pomatuju jak jsme jezdili s chlapama na focus vzdycky ... :DD podobne to probihalo.. :palec2:
Srpen 31, 201015 r Autor čus lamky....zejtra jedu pro fullkůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů.....vše maj připraveno.......
Srpen 31, 201015 r čus lamky....zejtra jedu pro fullkůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů.....vše maj připraveno....... hlavně aby ti do něj nalili benzín
Srpen 31, 201015 r Autor hlavně aby ti do něj nalili benzín naleju sám a čekám kartu CCS na 10.000,-Kč od škofinu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.