spineshank Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 to bude mít velkou nádrž když natankuješ za 10 000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 Jirko omlouvám se že jsem sem vůbec dnes vstoupil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 to bude mít velkou nádrž když natankuješ za 10 000,- to víš...FULLka.. ne je to věrnostní karta od škofinu..tak proč to nevzít že? Jinak mi dali i prodlouženou záruku na 4 roky nabo 120 000km zdarma....ta stojí 6.000,-K4...taky dobrý ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 no chtěl jsem ti poradit že když se to nevleze do nádrže tak to nalij do kufru,ten má taky dost litrů objen,ne? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 to jo, ale tohle není combi...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 já vím,ale kdybys strčil dokufru pistoli a začal tankovat tak by tam myslím nateklo tak hodně benzínu,ale asi by to pak hodně smrdělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 Máro chvilku jsem tu nebyl co se skryvá pod označením fullka. To,že to bude nový autí je mi jasny. 10tis dobrej pocit u pumpy až to tam poteče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 (editace) FULLka -------FII FL elegance....čili plná výbava..... ale v kůži to není Editováno: 31. Srpen 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 tak to neni fullka ne ? Máro dneska mam dobrou naladu tak ti odpostim !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 fullka to je...kůže je příplatkovej nadstandart .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 (editace) ty woléééé. to je kousek od nás...to mě po*er... ještě že mám zimáče připravený http://www.novinky.c...prvni-snih.html Editováno: 31. Srpen 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 ty vole zrovna sem si rikal ze bych je asi mel pripravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 Dejte pokoj se sněhem ikdyž dnes je venku kosa,že bych se nedivil kdyby začal padat. Takže nezbejvá než oprášit stary song-Vanoce vánoce přicházejí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 jezisku proc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 fullka to je...kůže je příplatkovej nadstandart .... taky se mi to nezdá pokud fullka tak by se k ní nemělo už nic jinýho a lepšího dát objednat takže to vypadá že to bude taková semi fullka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 tak to neni fullka ne ? Máro dneska mam dobrou naladu tak ti odpostim !! Jirko si teda vlastně myslím že ani doma nemá Mára fullku a že si z nás dělá prču Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 No zacina to tak vypadat ... Co to jako je za bordel ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 (editace) Nazdár Koukám, že se tu zas řeší Márova "fullka", a ty uvozovky jsou tam naschvál Editováno: 31. Srpen 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 bych rekl ze jsou tam spravně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 právě proto tam jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 tvl nestrašte se sněhem to snad ještě min.2 měsíce vydrží bez něj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 Aby fakt nepřišel ten sníh, dneska jsem už vytáhl i bundu, konec srpna a 11 stupňů. Ta jedenáctka by se měla v tuhle dobu pít na terásce a ne bejt taková teplota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 NO me to nerikej ja uz vytahnul rolak ... des .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 jste máčky,já jsem jen v croskách naboso,kraťasy,tričko a flaušku vestu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 blázne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.