Srpen 31, 201015 r No alespo mas vymluvu az se te polovicka zepta proc porad hrajes Upraveno Srpen 31, 201015 r od Evers
Srpen 31, 201015 r a jel jsi na skůtrovi vid no chtěl jsem,ale začalo tak chcát že než bych dojel do práce tak bych byl durch a pak by mi nachladly koule z toho
Srpen 31, 201015 r no je to jen lehká vestička,ale jak chodím vyprovázet zákaznice ven tak abych nenachladl lol
Září 1, 201015 r nevím jestli jste to včera viděli tak to sem dám,neuvěřitelnej úder toto co Roger předvedl
Září 1, 201015 r Ty krááávo nevidel :DDD :worthy .. Vcera jsme hrali s kapelkou soutez to zas byla hlina , pri zvukovce sem si rozseknul palec ... takze ze me strikala krev na vsechny strany :DD brutal
Září 1, 201015 r sranda musí být,jinak včera jsem nakonec nehrál,sedl jsem k tv a čuměl a popíjel vínko co jsem dostal,tak dneska to musím dohnat,ty 3 Budvary se mi pořád chladí v ledničce
Září 1, 201015 r no pokud bych já dal 3 Budvary a ty flašku slivky tak asi by náš skill byl trošku jinačí myslím
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.