Evers Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 a jel jsi na skůtrovi vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 kdyby aspoň nechcalo,ale takto se fakt nedá nic dělat,jen sedět u pc a hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 (editace) No alespo mas vymluvu az se te polovicka zepta proc porad hrajes Editováno: 31. Srpen 2010, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 jasně,řeknu kurva prší a nic jinýho jak hrát se prostě nedá :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 hele co dnes,nedojdeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 blázne ee to nejsem jsem totiž HC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 a jel jsi na skůtrovi vid no chtěl jsem,ale začalo tak chcát že než bych dojel do práce tak bych byl durch a pak by mi nachladly koule z toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 To máš u PC taky pěknou zimu,když máš f.vestu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 no je to jen lehká vestička,ale jak chodím vyprovázet zákaznice ven tak abych nenachladl lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 Zákaznice jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 jj však to znáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 se s váma loučím,letím konečeně domů,venku hnusně tak to je tak sednout a hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 no koukal jsem že u vás ti indoevropané to nemaj lehký Dave :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 nevím jestli jste to včera viděli tak to sem dám,neuvěřitelnej úder toto co Roger předvedl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 Ty krááávo nevidel :DDD :worthy .. Vcera jsme hrali s kapelkou soutez to zas byla hlina , pri zvukovce sem si rozseknul palec ... takze ze me strikala krev na vsechny strany :DD brutal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 čau,si to měl aspoň vyfotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 jinak dneska jsem dojel v kraťasech na Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 Ses magor , do 5 dnu by z toho melo byt zpracovane live video - tak hodim odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 nejsem magor,jsem vostrej motorkář :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 venku je nádherně,jen kdyby bylo o 10 st.víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 heeh ty mi davas dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 sranda musí být,jinak včera jsem nakonec nehrál,sedl jsem k tv a čuměl a popíjel vínko co jsem dostal,tak dneska to musím dohnat,ty 3 Budvary se mi pořád chladí v ledničce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 ja mam flasu slivky ale dneska mam nejaky dostavenicko tak sem pase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 no pokud bych já dal 3 Budvary a ty flašku slivky tak asi by náš skill byl trošku jinačí myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.