Marek Vloženo 8. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2010 jinak spokojenost s novou FULL kou je 100%......hlavně že vylepšili ty přední světlomety.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Září 2010 Sdílet Vloženo 8. Září 2010 je to velkej rozdíl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2010 jo je...to nový má tohle světlo, kde je víííc žárovek a ta předchozí má tohle...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Září 2010 Sdílet Vloženo 8. Září 2010 aha,tak to musí svítit líp o tom žádná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2010 jojo...vyzkoušeno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Září 2010 Sdílet Vloženo 8. Září 2010 kde máme dneska Jirku??neříkal že tu nebude poku se nepletu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 Ahojky bando. Kdyby jste věděli o někom,kdo by chtěl origo alu 14 i s pneu dejte vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 Cus , vcera jsme resili dedictvi ... tak jsem se nejak nezvladul dostavit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 čau borci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 cau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2010 čus mentálňáci...mrkněte na můj podpis pod avatarem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 no jo no full je full Koukám,že na FII dostaly rozum a udělaly světla jako u FI.H3/H7.doufám,že tlumená zustavají svitit i po přepnutí na dálku,vždycky když přesednu do auta s H4 tak si musím chvilku zvykat na tmu těsně před autem po přepnutí na dálky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 tjn ... čočka neni zla ale človeku svrbí ruka nad HIDkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2010 na vlasto oproti tý mojí FII je ta nová FL světelně o řád víše...fakt super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2010 tjn ... čočka neni zla ale človeku svrbí ruka nad HIDkou tý woéééééé HIDkař :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 Cus , vcera jsme resili dedictvi ... tak jsem se nejak nezvladul dostavit ... aha tak to je vážný,vše proběhlo v poho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 kupodivu jooo Ondro , Máro nejsem hidkař jen říkám že mě svrbí ( ruka nad hidkou prasata ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 Včera jsem si udělal předčasně vánoce.Nokia 5230 s navigací doživotně zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 včera jsem ten telefon někde doma v letáku viděl v akci i s držákem do auta myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 jojo v proton elektro za 3899 korunek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 to bude ono Vlastíku pak poreferuj jak to funguje,taky mě to trošku nahlodalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Září 2010 Sdílet Vloženo 10. Září 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Září 2010 Sdílet Vloženo 10. Září 2010 cao ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2010 čus lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.