spineshank Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 nebuď takovej Máro,myslím že to musí každej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 standis vitej mezi tatama a poradne zapit pri druhym uz na to nebude cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 heheh Vlasto vlastni zkušenost jo ??? Máro já myslim, že máš recht Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 twle tak novej servis dneska 60tkm , zatim jsem mile prekvapen ... z puvodnich 8,5 jsme na 5,5 tickach a pokazde kdyz neco najdou tak poslusne vola a pta se kupodivu i sam zavolal ze svicky jsou jak nove a ze na ne serou a prisel i na to ze mam prasklej uchyt na deklu nad kufrem ... mno on to snad prolejzal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 no si asi trefil na poctivýho a pořádnýho servismena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 nechapu jako me chce rozhodit asi na tohle nejsem zvyklej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 to víš nová doba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 si na něj budu stěžovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 joo vlastni zkusenost mala se narodila 22/4 a ja byl rad ze sem ji moh zalejt aspon o majce az se vratily z porodnice,docela mi ta starsi dala zahul takze na chlastani byl cas tak v deset vecer Evers-jsou servisy,co to delaj srdcem a ne penezenkou,ale blbe se hledaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 já taky zapíjel až po příjezdu z porodnice,ale bylo to velký a byl jsem kašoblato ze slivky došel jsem v pohodě domů,ale úplně zduněnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 No hele nebudu je prechvalovat ... to muze bejt souhra nahod treba si sel dat cigaro a ze si sedne do kufru a jak se voprel tak se leknul ze to zlomil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 víš že mě to taky napadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 hehe, se vůbec nedivim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 hele toto by si měla tady většina vytisknout a někam pověsit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 Se na nej podivej , rudej jak rak ... vylitej jak vaza .. se nedivim ze odmita frtana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 tenhle je dobrej............ Manželé leží v posteli. Manželka najednou slyší: "Co kdybysme si zašukali?" a hned odpoví: "Bolí mě hlava a jsem unavená." Manžel na to: "Spi - telefonuju..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 díky kluci zapil jsem ho statečně, protože jsem byl ještě v sobotu na oslavě 50-tin, tak jsem to vzal hned druhej den nanovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 slusna prasecina Ondro i Stando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 taky jsem si říkal, že kdyby mě zasatvili cajti a to v neděli nebo v pondělí, že jim tam rovnou nechám auto a jdu raději pěšky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 Mno v nedeli byli dost covece .. vono jak bylo pekne tak vystrcili parky na slunicko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 ještě, že jsem zádnýho nepotkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 tady asi probíhá nějaká bezp.akce během 10minut 5 aut z toho 2 s bradavicema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Září 2010 Sdílet Vloženo 15. Září 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Září 2010 Sdílet Vloženo 15. Září 2010 brej den ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2010 čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.