Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Ahoj, není nad ranní toaletu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Ahoj Marku.Zapojil ses výtečně a já Ti za to moc děkuju a auto neřeš-to neni vůbec o autech a jestli jo tak já takové kámoše nechci-mě je jedno jestli někdo přijede v Hondě nebo v Trabantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Dobrý ráno!!!!......to bude asi zase dneska hnusny počásí :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Ahoooj! Nestraš! Snad se to vyčasi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 no romane nevim nevim předpověd na dnešek není moc růžová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Tady se taky zatáhlo ale co naděláš.Snad bude zotra líp.Kde je má láska Marek nevíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 asi to přehání s tou ranní toaletou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Asi mu zavolám...no nic.Jdu sekat a kdybych si useknul nohy...pro změnu tak na mě nevzpomínejte ve zlém Tak čágobelo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 tak práci čest!!!!! ...ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 dobré jitro mazáci tak je tu někdo, nebo to tu budu muset držet sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 nazdar sportaku!!!!......ja tu sem zatim taky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 zdar zdar ráca, to jsem rád ...máš šichtu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Jsem zde Váš oblíbený vedoucí....vy moji klucí ušatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Tady se taky zatáhlo ale co naděláš.Snad bude zotra líp.Kde je má láska Marek nevíte někdo? Jsem zde můj koloušku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 asi to přehání s tou ranní toaletou :-) To víš, něž otoaletuju svých 110kg... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Jsem zde můj koloušku a dohajzlu jináč ahoj Marku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Ahoj Marku.Zapojil ses výtečně a já Ti za to moc děkuju a auto neřeš-to neni vůbec o autech a jestli jo tak já takové kámoše nechci-mě je jedno jestli někdo přijede v Hondě nebo v Trabantu. No já to mysle tak, že tam bude převaha O...a já asi sám s FII... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 NAZDAR SPORŤÁKU..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 a dohajzlu jináč ahoj Marku Furt si se nesmířil s tím, že už nejsme spolu ? To překonáš..časem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 jsi strašnej hrubián....jako pravěj gentleman by jsi m i měl nabýdnout kapesníček, dyť ty slzy ronim pro tebe kurňa mám takovej pocit, že bude dneska chcát...a to jsem chtěl dát autu očistnou kůru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 zdar zdar ráca, to jsem rád ...máš šichtu? jdu dneska na noční :-) a muj kolega ma dovču tak si to dneska asi pěkně užiju Jsem zde Váš oblíbený vedoucí....vy moji klucí ušatí nazdarek..... ...náčelníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 ráca: no to ti nezávidím, to si asi konečně i mákneš a co že nechrápeš?....si nedáváš ped noční šlofíka navíc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 kibi nějak nemůžu spat asi se taak strašně těšim do roboty že ani dospat nemohu :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 ráca:ty nakonec budeš vážně pracant číslo jedna já mám taky podobnej problém, hlavně když je pěkný počasí, tak přez den neusnu an i za mák a pak jsem na noční jak oživlá mrtvola Marku: nešpehuj a popiš s náma? blíží se čas oběda - co dneska svačinář vymyslí jsem celkem zvědavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 dneska slibuju že budu večer uderník number one..... :D :D ... a když bude krize nadopoju se iontakem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.