Květen 15, 200916 r Ahoj Marku.Zapojil ses výtečně a já Ti za to moc děkuju a auto neřeš-to neni vůbec o autech a jestli jo tak já takové kámoše nechci-mě je jedno jestli někdo přijede v Hondě nebo v Trabantu.
Květen 15, 200916 r Tady se taky zatáhlo ale co naděláš.Snad bude zotra líp.Kde je má láska Marek nevíte někdo?
Květen 15, 200916 r Asi mu zavolám...no nic.Jdu sekat a kdybych si useknul nohy...pro změnu tak na mě nevzpomínejte ve zlém Tak čágobelo!
Květen 15, 200916 r Autor Tady se taky zatáhlo ale co naděláš.Snad bude zotra líp.Kde je má láska Marek nevíte někdo? Jsem zde můj koloušku
Květen 15, 200916 r Autor asi to přehání s tou ranní toaletou :-) To víš, něž otoaletuju svých 110kg...
Květen 15, 200916 r Autor Ahoj Marku.Zapojil ses výtečně a já Ti za to moc děkuju a auto neřeš-to neni vůbec o autech a jestli jo tak já takové kámoše nechci-mě je jedno jestli někdo přijede v Hondě nebo v Trabantu. No já to mysle tak, že tam bude převaha O...a já asi sám s FII...
Květen 15, 200916 r Autor a dohajzlu jináč ahoj Marku Furt si se nesmířil s tím, že už nejsme spolu ? To překonáš..časem..
Květen 15, 200916 r jsi strašnej hrubián....jako pravěj gentleman by jsi m i měl nabýdnout kapesníček, dyť ty slzy ronim pro tebe kurňa mám takovej pocit, že bude dneska chcát...a to jsem chtěl dát autu očistnou kůru
Květen 15, 200916 r zdar zdar ráca, to jsem rád ...máš šichtu? jdu dneska na noční :-) a muj kolega ma dovču tak si to dneska asi pěkně užiju Jsem zde Váš oblíbený vedoucí....vy moji klucí ušatí nazdarek..... ...náčelníku
Květen 15, 200916 r ráca: no to ti nezávidím, to si asi konečně i mákneš a co že nechrápeš?....si nedáváš ped noční šlofíka navíc?
Květen 15, 200916 r kibi nějak nemůžu spat asi se taak strašně těšim do roboty že ani dospat nemohu :-))))
Květen 15, 200916 r ráca:ty nakonec budeš vážně pracant číslo jedna já mám taky podobnej problém, hlavně když je pěkný počasí, tak přez den neusnu an i za mák a pak jsem na noční jak oživlá mrtvola Marku: nešpehuj a popiš s náma? blíží se čas oběda - co dneska svačinář vymyslí jsem celkem zvědavej
Květen 15, 200916 r dneska slibuju že budu večer uderník number one..... :D :D ... a když bude krize nadopoju se iontakem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.