Září 18, 201014 r Tak bud vypotit na zdravem tele nebo vypalit slivovici Ja jsem v praci a budu dneska az do vecera :-(
Září 19, 201014 r Ja mam normalne volniko nedele a pondeli :-) Pokud ti neni OK tak bys to mel uplne vylecit ;-)
Září 19, 201014 r paráda Jani, ale dnes jsem celej den ledoval kotník, nějak nepřežil ranní návrat z oslavy A jak ses měla ty?
Září 19, 201014 r paráda Jani, ale dnes jsem celej den ledoval kotník, nějak nepřežil ranní návrat z oslavy A jak ses měla ty? Sobota vecer paradni, ale dneska nic moc :-( Jsem chtela jit na motorku, ale probudila jsem se nejak pozde, pac jsem prisla v pet ranko
Září 19, 201014 r tak aspon ses nenudil doma jako já s horečkou no celej den doma s nohou nahoře taky není nic moc, ale horečka je horší no
Září 19, 201014 r [quote name=Cary_mary_' timestamp='1284919538' post='1432905] Sobota vecer paradni, ale dneska nic moc :-( Jsem chtela jit na motorku, ale probudila jsem se nejak pozde, pac jsem prisla v pet ranko jo takhle, slečna taky propařila noc
Září 19, 201014 r No ze jsem sice byla dlouho venku , ale chovala jsem se mravne a neprisla domu ani opila
Září 19, 201014 r nazdar bando dovča za mnou,bohužel ještě navic zkracená dnes jsem mušel o jeden den dřív do práce,ale naštěstí jsme se vrátily už včera,první dovča celé rodiny a musím cholky pochválit,byly mooooc hodny a vydržely víc než my dospěláci. jo a tady jsme se od uterka do soboty válely. http://chatakacerov.unas.cz/
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.