Květen 15, 200916 r Ooooo yeah number one máš u mne svazáckej diplom a ódu na to jak jsi makal na 130% v místním rozhlase a deníku rudý právo energeťák: aby jsi jim tam ty mašiny nezavařil když už tak nej je Semtex - bez bublin
Květen 15, 200916 r to je frajer dicky jsem měl za vzor Chucka Norise, ale teď vím že je to pouhej americkej břídil...jednou bych chtěl být jako soudruh Kudlička díky ráco, konečně mám svůj vzor
Květen 15, 200916 r jj soudruh kudlička s klouzátkem je velkej vzor .... myslim že Chuck může z dálky tiše závidět :-)))
Květen 15, 200916 r asi tak hle pane ráca, zase ti to tu zanechám na starost...tak néé že sklameš náčelníka Marka ahoj pardále Roman: živej zdravej neposekanej? jináč dobrý dopolední "fitko"
Květen 15, 200916 r Roman: to je hlavní a snad to i ty tvoje splíny rozehnalo hele klucí, miznu, tak se mějte a hezkej den...ahoj
Květen 15, 200916 r tak jako Kudlička je teda dobrej machr ,ale kam se hrabe na Koudelku to se budem hádat...teď už je misttr sodruh Kudlička můj jedinej vzor a já na něj nenechám dopustit jináč přisedni a uvolňuju ti místo
Květen 15, 200916 r že by sme to přejmenovali na klub soudruha Kudličky??? :-))))) Upraveno Květen 15, 200916 r od raca
Květen 15, 200916 r Autor nene žádnej klub kudličky...ale vedoucího ametéra.....dneska jde makat co...takže se večer stav... Upraveno Květen 15, 200916 r od Marek
Květen 15, 200916 r Autor i já byl jiskřička, pak pionýrek i svazáček...ale komouška jsem už nestihnul..blbá revoluce
Květen 15, 200916 r sekačkou...pfff....za nás se sekalo jedině kosou a to byly potom svaly .... :D :D
Květen 15, 200916 r i já byl jiskřička, pak pionýrek i svazáček...ale komouška jsem už nestihnul..blbá revoluce hmm ...tak hezky nastartovana kariera.... .... já skončil u pionyra
Květen 15, 200916 r SEm tu , dneska se podavaj : A : klobasky - extre propecene + hořtice a chleba B : párky v rohlíku ( kečub bo hořtice jak chcete ) C : dotáhnem to co jsme včera začli a macík to koupí haste objednávky ps : pane vedoucí pro vás jedna podpultovka za ty vcerejsi potize ... svickovou ...
Květen 15, 200916 r Autor SEm tu , dneska se podavaj : A : klobasky - extre propecene + hořtice a chleba B : párky v rohlíku ( kečub bo hořtice jak chcete ) C : dotáhnem to co jsme včera začli a macík to koupí haste objednávky ps : pane vedoucí pro vás jedna podpultovka za ty vcerejsi potize ... svickovou ... Tak já jako vedoucí beru: Tu svíčkovou a 2xA+navíc chleba a místo hřčice..křen
Květen 15, 200916 r Koudelka je ranař Koudelka omlouvám se ,špatmej link jsem dal,teď už vše OK Upraveno Květen 15, 200916 r od spineshank
Květen 15, 200916 r Raco : hmm ledaaa by sme dali suchej rohlik bo chleba?? Pak uz me jedině napada nesmazit to na voleji
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.