kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Ooooo yeah number one máš u mne svazáckej diplom a ódu na to jak jsi makal na 130% v místním rozhlase a deníku rudý právo energeťák: aby jsi jim tam ty mašiny nezavařil když už tak nej je Semtex - bez bublin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 kdepak aspon na 1000% mistr kudlička muj vzor: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 to je frajer dicky jsem měl za vzor Chucka Norise, ale teď vím že je to pouhej americkej břídil...jednou bych chtěl být jako soudruh Kudlička díky ráco, konečně mám svůj vzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 jj soudruh kudlička s klouzátkem je velkej vzor .... myslim že Chuck může z dálky tiše závidět :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Tak mám posečeno...ufff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 to teda byla rychlovka romane chudak kosa :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 asi tak hle pane ráca, zase ti to tu zanechám na starost...tak néé že sklameš náčelníka Marka ahoj pardále Roman: živej zdravej neposekanej? jináč dobrý dopolední "fitko" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Jo jo.Jsem živej a zdravej dobrej pohyb... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 tak jako Kudlička je teda dobrej machr ,ale kam se hrabe na Koudelku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Roman: to je hlavní a snad to i ty tvoje splíny rozehnalo hele klucí, miznu, tak se mějte a hezkej den...ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Tak mám posečeno...ufff sekačkou nebo křoviňákem si sekal?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 tak jako Kudlička je teda dobrej machr ,ale kam se hrabe na Koudelku to se budem hádat...teď už je misttr sodruh Kudlička můj jedinej vzor a já na něj nenechám dopustit jináč přisedni a uvolňuju ti místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 (editace) že by sme to přejmenovali na klub soudruha Kudličky??? :-))))) Editováno: 15. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 (editace) nene žádnej klub kudličky...ale vedoucího ametéra.....dneska jde makat co...takže se večer stav... Editováno: 15. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 dobra dobra pane vedoucí ale měl bych jedno přání :-))) : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Sekání proběhlo sekačkou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 i já byl jiskřička, pak pionýrek i svazáček...ale komouška jsem už nestihnul..blbá revoluce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 sekačkou...pfff....za nás se sekalo jedině kosou a to byly potom svaly .... :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 i já byl jiskřička, pak pionýrek i svazáček...ale komouška jsem už nestihnul..blbá revoluce hmm ...tak hezky nastartovana kariera.... .... já skončil u pionyra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 SEm tu , dneska se podavaj : A : klobasky - extre propecene + hořtice a chleba B : párky v rohlíku ( kečub bo hořtice jak chcete ) C : dotáhnem to co jsme včera začli a macík to koupí haste objednávky ps : pane vedoucí pro vás jedna podpultovka za ty vcerejsi potize ... svickovou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 SEm tu , dneska se podavaj : A : klobasky - extre propecene + hořtice a chleba B : párky v rohlíku ( kečub bo hořtice jak chcete ) C : dotáhnem to co jsme včera začli a macík to koupí haste objednávky ps : pane vedoucí pro vás jedna podpultovka za ty vcerejsi potize ... svickovou ... Tak já jako vedoucí beru: Tu svíčkovou a 2xA+navíc chleba a místo hřčice..křen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 a něco pro mě eversi nějakou zdravou pochutinku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 (editace) Koudelka je ranař Koudelka omlouvám se ,špatmej link jsem dal,teď už vše OK Editováno: 15. Květen 2009, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 nejde otevřít koudelka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Raco : hmm ledaaa by sme dali suchej rohlik bo chleba?? Pak uz me jedině napada nesmazit to na voleji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.