Září 20, 201014 r Protože seš zavislák zavisláckej tak vše nej nej k přispěvkovym kulatinám. Ty jo já sem tu o dva roky dřív a mám špatně 2500 příspěvku.
Září 20, 201014 r Bernartice je suprový místo, lepší jak Písek a čas?? Právě buď ve 4 odpo nebo v 11 dopo,záleží jaky bude počasí a jestli to po 1RZ nevzdám,už jsem taky starší tak abych nenachlád. AHOJKY Ripere,co v tak pozdní hodinu,nemužeš spát nebo si byl ještě na cígu. Upraveno Září 20, 201014 r od Vlasta
Září 20, 201014 r Protože seš zavislák zavisláckej tak vše nej nej k přispěvkovym kulatinám. Ty jo já sem tu o dva roky dřív a mám špatně 2500 příspěvku. tak jsi asi míň zavislej, než ja
Září 20, 201014 r Právě buď ve 4 odpo nebo v 11 dopo,záleží jaky bude počasí a jestli to po 1RZ nevzdám,už jsem taky starší tak abych nenachlád. AHOJKY Ripere,co v tak pozdní hodinu,nemužeš spát nebo si byl ještě na cígu. tak to není špatný čas, teda aspoň dle mě
Září 20, 201014 r Standis koukal na aukro,viz Tvuj inzerát. http://aukro.cz/item...7000_fabia.html http://aukro.cz/item...i_roomster.html jak je možné, že jsem tam ještě tyto inzeráty neviděl, co zadáváš do vyhledávače, nebo koukáš na každej inzerát??
Září 20, 201014 r Sem po odpolední tak čumim co je nového,ale vás dva tady a tak pozdě vidim poprvé Standis gratuluju k závislosti
Září 20, 201014 r Ne ne já mám určo zasekly počitadlo Standis dám Fabia pak v postraní liště náhradní dily a pak kola. Upraveno Září 20, 201014 r od Vlasta
Září 20, 201014 r já jsem občas chodím, ale nestíhám sem tolik přispívat pro dnešek to balím zatím čau
Září 20, 201014 r Ne ne já mám určo zasekly počitadlo Standis dám Fabia pak v postraní liště náhradní dily a pak kola. díky, tak to zkusím, příště, třeba tam na nějaký zajímavý pro sebe narazím a koupím je
Září 20, 201014 r Sem po odpolední tak čumim co je nového,ale vás dva tady a tak pozdě vidim poprvé Standis gratuluju k závislosti Standis nemuže spát je doma sám a boji se. A já předstírám práci.
Září 21, 201014 r [quote name=Cary_mary_' timestamp='1285054900' post='1433413] Ahoooj :-) Jaky byl vikend? no měl jsem odpočinkovej víkend,aby mi splaskl otok na palci po čtvrtečním tréninku
Září 21, 201014 r Zdar holoto... Kua Ondro ten Serj nejak vymeknul ) čau,měl sis prvně přečíst recenzi co jsem sem dával abys věděl do čeho jdeš
Září 21, 201014 r je pravda že každej asi čekal trošku něco tvrdšího ala SOAD,ale myslím že tímto albem se posunul zase o kousek jinam než aby jej bylo možné někam zaškatulkovat Ale za mě jasná 1 za album
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.