spineshank Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 kuava vás se tu ale vyrojilo ,čau all Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Bando na fabce je každej stěrač jinej 480/530,co když dám oba stejny530/530.Jestli někdo máte časík změřit kterej je na fabce ten kratší a když tam dám delší bude o něco škrtat.Nemám tady autí a aukce končí ve tfi. (jedná se o origo skoda na FII) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 myslím že to nebude fungírovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Tady je to fakt děsnej Peking v tý práci ..... Vlasto změřim ti to ale do tfi to nezvládnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Taky mi ta práce dnes nesedla,od rána mi furt padaj věci z rukou,svačina na zemi mě fakt nasrala,naštěstí byla dobře zabalená. Jo a moc dlouho jsem se z novyho mobilu neradoval,už je na reklamaci asi tam bylo blby čidlo náklonu displeje jak byl naboku v kapsičce nebo v autí v držáku začal se zahřívat a komplet se vybil během 20ti minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 ja zas vcera utopil Xpirii X1 .))) ... tak sem si poridil Samsunga galaxy 3 tak sem zvedavej jak dlouho vydrzi muj pracovni napor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 ja zas vcera utopil Xpirii X1 .))) ... tak sem si poridil Samsunga galaxy 3 tak sem zvedavej jak dlouho vydrzi muj pracovni napor utopil??joo pořádnej cumshot a je po tel :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 mno ty vole .... mizim na hodku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Taky mi ta práce dnes nesedla,od rána mi furt padaj věci z rukou,svačina na zemi mě fakt nasrala,naštěstí byla dobře zabalená. Jo a moc dlouho jsem se z novyho mobilu neradoval,už je na reklamaci asi tam bylo blby čidlo náklonu displeje jak byl naboku v kapsičce nebo v autí v držáku začal se zahřívat a komplet se vybil během 20ti minut. no to teda zamrzí s tím tel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Tak sem z ty prace uplne vyslechtenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Já do sebe teď nacpal gulášovku a buchtičky se šodooo a sem zralej dělat hajánka,ale do konce šichty ještě 7hodin chybí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Ja uz jen tri hodky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 A já jsem se hezky naobědval a teďka se válím v lůžku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Ty vole Vlasto neser ... dneska se mi o nich zdalo jak sem si je nabral , zalil to sodou ) a kdyz sem si to chtel narvat do huby tak budik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 tak na me zustala akora cina jako vzdycky .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 tak já měl smažený játra s bramborem a tatarkou,ale chuť mám na prsíčka teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 jooo jako na kozicky )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Tak ty bych si dal taky nejdřív smažené a pak live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 smaženééé vynechááám tak rovnou live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 nejdřív něco Liborkovi http://www.youtube.com/watch?v=W41t9gakvY4&feature=player_embedded Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 :smich: BEZ KOMENTARE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 jooo jako na kozicky )) jj něco takovýho bych si s chutí dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Joooj Ondro :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Tak tohle už mi nedělejte jo,kdo to tu má vydržet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Vlasto .) normalka pust pecko a u toho se nejlip maka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.