Září 23, 201015 r Bando na fabce je každej stěrač jinej 480/530,co když dám oba stejny530/530.Jestli někdo máte časík změřit kterej je na fabce ten kratší a když tam dám delší bude o něco škrtat.Nemám tady autí a aukce končí ve tfi. (jedná se o origo skoda na FII)
Září 23, 201015 r Tady je to fakt děsnej Peking v tý práci ..... Vlasto změřim ti to ale do tfi to nezvládnu
Září 23, 201015 r Taky mi ta práce dnes nesedla,od rána mi furt padaj věci z rukou,svačina na zemi mě fakt nasrala,naštěstí byla dobře zabalená. Jo a moc dlouho jsem se z novyho mobilu neradoval,už je na reklamaci asi tam bylo blby čidlo náklonu displeje jak byl naboku v kapsičce nebo v autí v držáku začal se zahřívat a komplet se vybil během 20ti minut.
Září 23, 201015 r ja zas vcera utopil Xpirii X1 .))) ... tak sem si poridil Samsunga galaxy 3 tak sem zvedavej jak dlouho vydrzi muj pracovni napor
Září 23, 201015 r ja zas vcera utopil Xpirii X1 .))) ... tak sem si poridil Samsunga galaxy 3 tak sem zvedavej jak dlouho vydrzi muj pracovni napor utopil??joo pořádnej cumshot a je po tel :smich:
Září 23, 201015 r Taky mi ta práce dnes nesedla,od rána mi furt padaj věci z rukou,svačina na zemi mě fakt nasrala,naštěstí byla dobře zabalená. Jo a moc dlouho jsem se z novyho mobilu neradoval,už je na reklamaci asi tam bylo blby čidlo náklonu displeje jak byl naboku v kapsičce nebo v autí v držáku začal se zahřívat a komplet se vybil během 20ti minut. no to teda zamrzí s tím tel
Září 23, 201015 r Já do sebe teď nacpal gulášovku a buchtičky se šodooo a sem zralej dělat hajánka,ale do konce šichty ještě 7hodin chybí.
Září 23, 201015 r Ty vole Vlasto neser ... dneska se mi o nich zdalo jak sem si je nabral , zalil to sodou ) a kdyz sem si to chtel narvat do huby tak budik
Září 23, 201015 r nejdřív něco Liborkovi http://www.youtube.com/watch?v=W41t9gakvY4&feature=player_embedded
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.