Evers Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 to si pomatuju v autoskole jak chtel poprve abych parknul do rady.... tak sem si najel couvam a lupho rana ... a poklice letela jak letajici talir asi 50 metru od auta. Vypadlo z nej neco ve smyslu pak pro ni dojdes... tak sem pokracoval a dalsi rana lupho ... a tak sem tam behal a zbiral to jak kokot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 to musel asi instruktor pěkně drškovat.... :D .... no ja to tady pro ted balim a du si na chvíly ještě lehnout než vyrazim do práce tak zatim čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Ani moc neee ... asi byl zvyklej ) Tak dobrou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 to si pomatuju v autoskole jak chtel poprve abych parknul do rady.... tak sem si najel couvam a lupho rana ... a poklice letela jak letajici talir asi 50 metru od auta. Vypadlo z nej neco ve smyslu pak pro ni dojdes... tak sem pokracoval a dalsi rana lupho ... a tak sem tam behal a zbiral to jak kokot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Tak panove kolegové zdravím z práce......celej natěšenej na ten dnešní počinek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Tak hezky pracuj, já makal od rána kdy Ty jsi odpočíval...teď se karta obrátila.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 no počkej maro !!!! tys to přivolal jen sem si hezky usednul a už tu jsou pro mě,hajzli jedni, tak ja ani nedopiju jdu to zmaknout a snad se tu ještě ukážu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 sorrrrry to já ne, to komunisti:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Dobrý večer kuci! Marku Ty mě lekáš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 (editace) Ahoj Romane. No já z toho byl zcela mimo a musel jsem si dát pajďuláčka Editováno: 15. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Marku,já vím že můj soumenovec tady je dokonce jsme si psali přes SZ.Jak je? Já jsem ted přijel z druhé práce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 (editace) z druhé práce? Takže Čéééz a pak? Nejsi džigolo Romariooo Musíš vydělat na grilovačku :-) Editováno: 15. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Marku: já vlastně dělám toho vic. 1.ČEZ 2.Českomoravská stavební spořitelna na vedlejšák 3.Telefony a fotoaparáty ale spiš na zábavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 1 a 3 znám...ale 2 je novinka...musíš mít prachů..ale taky starostí co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Marku: ale už mě to zmáhá...nedá se to dělat do nekonečná.Je to něco za něco...však to znáš.No nic.Jdu si sehnat něco k jidlu.Zatim čus a nezlobte tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Tak Romane, co Ti mám hezkého přivést , kromě mě samozřejmě .....až dorazím k Tobě domů...za tu cihlu máš u mě lahvinku..to je jasný....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 (editace) TAK PÁNOVÉ MÁME ZDE DOUBLE: EVERS A WOODY MAJÍ IKONKU SVAČINÁŘE ...CO S TÍM....UŽ JSEM PSAL STANDISOVI.. DLE MÉHO BY MĚL MÍT WOODY NÁSTĚNKÁŘE... CO VY NA TO..MÁM PRAVDU? ŽE BY TO KIBI ZMOTAL Editováno: 15. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Zdarec bando, tak jak je před víkendem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Co chceš po ORGÁNOVI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Hoší, něco vám musím ukázat co mi dneska přišlo od VEDOUCÍHO AMATÉRA Asi vykrad trafiku se známkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 (editace) Tak to jsem ještě neviděl ..nelepila to přede mnou...to je masakr ..hold pošta.... ale pokud jsi filatelista..... Editováno: 15. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Fialtelista nejsem, jsem jen nástěnkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 (editace) Už jsem si psal se Standisem a zařídí to...vydrž chvilku..nástěnkáři.... Editováno: 15. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Tu je zas mrtvo, já to balím, AHOJ Jdu na noční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Jsem zde! Jak mrtvo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.