Květen 15, 200916 r to si pomatuju v autoskole jak chtel poprve abych parknul do rady.... tak sem si najel couvam a lupho rana ... a poklice letela jak letajici talir asi 50 metru od auta. Vypadlo z nej neco ve smyslu pak pro ni dojdes... tak sem pokracoval a dalsi rana lupho ... a tak sem tam behal a zbiral to jak kokot
Květen 15, 200916 r to musel asi instruktor pěkně drškovat.... :D .... no ja to tady pro ted balim a du si na chvíly ještě lehnout než vyrazim do práce tak zatim čus
Květen 15, 200916 r Autor to si pomatuju v autoskole jak chtel poprve abych parknul do rady.... tak sem si najel couvam a lupho rana ... a poklice letela jak letajici talir asi 50 metru od auta. Vypadlo z nej neco ve smyslu pak pro ni dojdes... tak sem pokracoval a dalsi rana lupho ... a tak sem tam behal a zbiral to jak kokot
Květen 15, 200916 r Tak panove kolegové zdravím z práce......celej natěšenej na ten dnešní počinek :-)
Květen 15, 200916 r Autor Tak hezky pracuj, já makal od rána kdy Ty jsi odpočíval...teď se karta obrátila....
Květen 15, 200916 r no počkej maro !!!! tys to přivolal jen sem si hezky usednul a už tu jsou pro mě,hajzli jedni, tak ja ani nedopiju jdu to zmaknout a snad se tu ještě ukážu
Květen 15, 200916 r Autor Ahoj Romane. No já z toho byl zcela mimo a musel jsem si dát pajďuláčka Upraveno Květen 15, 200916 r od Marek
Květen 15, 200916 r Marku,já vím že můj soumenovec tady je dokonce jsme si psali přes SZ.Jak je? Já jsem ted přijel z druhé práce...
Květen 15, 200916 r Autor z druhé práce? Takže Čéééz a pak? Nejsi džigolo Romariooo Musíš vydělat na grilovačku :-) Upraveno Květen 15, 200916 r od Marek
Květen 15, 200916 r Marku: já vlastně dělám toho vic. 1.ČEZ 2.Českomoravská stavební spořitelna na vedlejšák 3.Telefony a fotoaparáty ale spiš na zábavu
Květen 15, 200916 r Marku: ale už mě to zmáhá...nedá se to dělat do nekonečná.Je to něco za něco...však to znáš.No nic.Jdu si sehnat něco k jidlu.Zatim čus a nezlobte tady.
Květen 15, 200916 r Autor Tak Romane, co Ti mám hezkého přivést , kromě mě samozřejmě .....až dorazím k Tobě domů...za tu cihlu máš u mě lahvinku..to je jasný.......
Květen 15, 200916 r Autor TAK PÁNOVÉ MÁME ZDE DOUBLE: EVERS A WOODY MAJÍ IKONKU SVAČINÁŘE ...CO S TÍM....UŽ JSEM PSAL STANDISOVI.. DLE MÉHO BY MĚL MÍT WOODY NÁSTĚNKÁŘE... CO VY NA TO..MÁM PRAVDU? ŽE BY TO KIBI ZMOTAL Upraveno Květen 15, 200916 r od Marek
Květen 15, 200916 r Hoší, něco vám musím ukázat co mi dneska přišlo od VEDOUCÍHO AMATÉRA Asi vykrad trafiku se známkama
Květen 15, 200916 r Autor Tak to jsem ještě neviděl ..nelepila to přede mnou...to je masakr ..hold pošta.... ale pokud jsi filatelista..... Upraveno Květen 15, 200916 r od Marek
Květen 15, 200916 r Autor Už jsem si psal se Standisem a zařídí to...vydrž chvilku..nástěnkáři.... Upraveno Květen 15, 200916 r od Marek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.