Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

to si pomatuju v autoskole jak chtel poprve abych parknul do rady.... tak sem si najel couvam a lupho rana ... a poklice letela jak letajici talir asi 50 metru od auta. Vypadlo z nej neco ve smyslu pak pro ni dojdes... tak sem pokracoval a dalsi rana lupho ... a tak sem tam behal a zbiral to jak kokot :)

Vloženo
to si pomatuju v autoskole jak chtel poprve abych parknul do rady.... tak sem si najel couvam a lupho rana ... a poklice letela jak letajici talir asi 50 metru od auta. Vypadlo z nej neco ve smyslu pak pro ni dojdes... tak sem pokracoval a dalsi rana lupho ... a tak sem tam behal a zbiral to jak kokot :)

:smich::smich::smich:lollollol:palec2::palec2::palec2:

Vloženo

no počkej maro !!!! tys to přivolal jen sem si hezky usednul a už tu jsou pro mě,hajzli jedni, tak ja ani nedopiju jdu to zmaknout a snad se tu ještě ukážu

Vloženo (editace)

TAK PÁNOVÉ MÁME ZDE DOUBLE:

EVERS A WOODY MAJÍ IKONKU SVAČINÁŘE

...CO S TÍM....UŽ JSEM PSAL STANDISOVI..

DLE MÉHO BY MĚL MÍT WOODY NÁSTĚNKÁŘE...

CO VY NA TO..MÁM PRAVDU? :help: ŽE BY TO KIBI ZMOTAL ;)

Editováno: , autor: Marek
Vloženo (editace)

Tak to jsem ještě neviděl :kuk: ..nelepila to přede mnou...to je masakr :smich::smich: ..hold pošta.... :palec2:

ale pokud jsi filatelista..... lol

Editováno: , autor: Marek

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...