Září 28, 201014 r a nebo tyhle?? http://www.kvalitka.cz/index.php/roztec-5x100/269-637-rondell-7x16 Ty vypadají hodně dobře a hlavně ta cena ale ty dotz jsou hezčí ale taky vyjdou o dost dráž
Září 28, 201014 r Ty vypadají hodně dobře a hlavně ta cena ale ty dotz jsou hezčí ale taky vyjdou o dost dráž tak ty Dotz se mě a ani manželce moc nezamlouvají, takže jdou z kola ven a ty ATS se nelíbí manželce. ty poslední se mi začínají čím dál tím ví zamlouvat, uvidíme jestli se ještě nějaký nenajdou
Září 29, 201014 r a jak hraje??? to bohužel nemůžu posoudit,já si ji zatím na auto dávat nebudu,dneska ji dám na prodej do bazaru
Září 29, 201014 r dneska budu vrazdit , rano sem si privstal abych mel na vsechno cas a ted uz tu 5 hodin cekam na mail s registracim souborem bez ktereho se nehnu.
Září 29, 201014 r dneska budu vrazdit , rano sem si privstal abych mel na vsechno cas a ted uz tu 5 hodin cekam na mail s registracim souborem bez ktereho se nehnu. no to je teda k nasrání,to věřím
Září 29, 201014 r celý dny jen prší a nic se nedá dělat Přesně a to musím ktomu všemu ještě na noční,to se mi už vůbec nechce když jsem se tedka skoro 2 týdny válel doma
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.