Marek Vloženo 5. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 neboj do 14-ti dnů je to tady...... ...a pak bude všude narváno..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 Hmmmm sem prekvapen. Hezky pojisteno no myslím že jemu to ale moc nepomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 čus lidi..po nějakém čase zde....JINAK HLÁSÍM: PŘEZUTO NA ZIMNÍ........jedna fullka... druhá jde zítra ráno....... čau,no já si myslím že ještě měsíc snad bude čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 asi tak hlasej od pulky rijna babo leto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 ty neví co bude dneska odpoledne natož co bude za 14 dní.....ale já to neřeším....mám klid a gumy za tu dobu nesjedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 Pozor, pivo obsahuje ženské hormony !!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 asi tak hlasej od pulky rijna babo leto ale od který půlky myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 :prc: Myslim přímo mezi nima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 tak to jsem teda doslova v prdeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 Jirko právě je venku http://www.medalofhonor.com/cs_CZ/pcopenbeta jen nevím jestli bude čas to testnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 Coveče .. to by chtělo testnout vid Jinak uplne primo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Taky dobré ráno,ale dnes se fakt nechtělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Ahoj , cejtim se jako by me osoustal mastonont... takze vlasto dneska se fakt nechtelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 hoj tě uklidním....to mě se nechce nikdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Ahoj , cejtim se jako by me osoustal mastonont... takze vlasto dneska se fakt nechtelo čau....no zajímavá představa :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Hehe Ondro ze ty si to musis vsechno predstavovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 (editace) Teda přestava,že mne ojede mastonont no tak teď mne z toho vzala zimnice brrrrrrr.(ikdyž přesně nevím co to je ) Editováno: 6. Říjen 2010, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 dalšššíííííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 z toho te polil pot jooooooo Vlasto ?? zzzz toooohodle te polije pot http://obrazky.4ever.sk/data/obrazky/zabavne/ludia/%5Bobrazky.4ever.sk%5D%20plavky,%20zabavne,%20tucibomba,%20skareda,%20stol,%20cola,%20slamka,%20slnecnik,%20topanky,%20prasa,%20prisera,%20strach,%20mastodont%201247901.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 No kdyř už si mám vybrat tak radši ten mastonont. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Mno vidis ze je s tebou rozumna rec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Hehe Ondro ze ty si to musis vsechno predstavovat no tebe jsem si představil sebe to bych nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Ale urcite bys to zvladnul extremni situace = extremni vykony ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 tak a obě auta přezutý......a může začít... http://www.novinky.cz/veda-skoly/213330-evropu-ma-zasahnout-nejmrazivejsi-zima-za-poslednich-tisic-let.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.