Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 já tu jsem Romane..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Koukáš na Novu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Na Foresta?....Jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Nádhernej film vid Marku? Miluju ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Já taky...Hanks je tady suprovej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Co jinak děláš? Hlídáš mimčo? Mě sere že jsem dnes musel zustát doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Tak první pracovní nápor odraženej...přišel jsem o něco??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Ahoj raca.Přišel jsi o dobrou večeři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 sakra to mě mrzí ja tu baštim rohlik s jogurtem a to není to pravý ořechový :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Jmenuji se Forest Gump a říkají mi Forest Gump ahoj bando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 sakra to mě mrzí ja tu baštim rohlik s jogurtem a to není to pravý ořechový :-( fuj ty prase....aspon šunku si k němu dej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Dobrý večer pane generále!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Romane ty víš jak si šplhnout ....máš u mě bludišťáka ahoj ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 kibi dostal jsi SZ? Standis to pozařídí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 aa general major nás přišel skontrolovat?? po dobu naší služby se nic vyjjímečného nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Ahoj raca.Přišel jsi o dobrou večeři copak jsi měl dobrého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Marku: jasný dostal a hnedka jsem si to přečetl, čekal jsem až se tu objevíš.....nechápu jak se tak hanebnej čin mohl stát asi nějaký erupce na slunci, nebo nevim...ale je jasný že chyba je všude, jen nééé u mne no jo no jo posral jsem to, bylo toho na ne moc a já přeci nejsem žádná vedoucí funkce, pouhej pičmund přez sportovní záležitosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Marku: měl jsem ryby a spoustu zeleniny k tomu. Jendo: v kolik jedeš zitra na škodahome? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 aa general major nás přišel skontrolovat?? po dobu naší služby se nic vyjjímečného nestalo doufám že při hlášení stojíš v pozoru tak je to vpořádku, je vidět že ty a Roman máte disciplínu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Pane generále: dáte si kávičku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Marku: jasný dostal a hnedka jsem si to přečetl, čekal jsem až se tu objevíš.....nechápu jak se tak hanebnej čin mohl stát asi nějaký erupce na slunci, nebo nevim...ale je jasný že chyba je všude, jen nééé u mne no jo no jo posral jsem to, bylo toho na ne moc a já přeci nejsem žádná vedoucí funkce, pouhej pičmund přez sportovní záležitosti a proto jsem to zařídil já jako muž č.1...sporťáku..mám u Tebe pivo..nealko....až přijedu...to je fér...ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Marku: měl jsem ryby a spoustu zeleniny k tomu.Jendo: v kolik jedeš zitra na škodahome? Oooo téma jídlo, takže Jenda měl: klobásky s feferonkovou "pastou" a chleba (samozřejmě celozrnej) Roman: kolem 9tý budu v Chabrech a ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 doufám že při hlášení stojíš v pozoru tak je to vpořádku, je vidět že ty a Roman máte disciplínu HELE NEMACHRUJ TADY..JÁ JSEM ZDE VEDOUCÍ.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Ty woe...začínám být z toho filmu naměkko.Moc pěknej film! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Pane generále: dáte si kávičku? jako sprácný posluhovač by jsi měl vědět, že tvůj nejvyšší nekafaří...Pepsi žán, nemýchat netřepat Marek: to je...jedno vychlazený nealko máš u mne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.