Květen 15, 200916 r sakra to mě mrzí ja tu baštim rohlik s jogurtem a to není to pravý ořechový :-( fuj ty prase....aspon šunku si k němu dej
Květen 15, 200916 r aa general major nás přišel skontrolovat?? po dobu naší služby se nic vyjjímečného nestalo
Květen 15, 200916 r Marku: jasný dostal a hnedka jsem si to přečetl, čekal jsem až se tu objevíš.....nechápu jak se tak hanebnej čin mohl stát asi nějaký erupce na slunci, nebo nevim...ale je jasný že chyba je všude, jen nééé u mne no jo no jo posral jsem to, bylo toho na ne moc a já přeci nejsem žádná vedoucí funkce, pouhej pičmund přez sportovní záležitosti
Květen 15, 200916 r Marku: měl jsem ryby a spoustu zeleniny k tomu. Jendo: v kolik jedeš zitra na škodahome?
Květen 15, 200916 r aa general major nás přišel skontrolovat?? po dobu naší služby se nic vyjjímečného nestalo doufám že při hlášení stojíš v pozoru tak je to vpořádku, je vidět že ty a Roman máte disciplínu
Květen 15, 200916 r Autor Marku: jasný dostal a hnedka jsem si to přečetl, čekal jsem až se tu objevíš.....nechápu jak se tak hanebnej čin mohl stát asi nějaký erupce na slunci, nebo nevim...ale je jasný že chyba je všude, jen nééé u mne no jo no jo posral jsem to, bylo toho na ne moc a já přeci nejsem žádná vedoucí funkce, pouhej pičmund přez sportovní záležitosti a proto jsem to zařídil já jako muž č.1...sporťáku..mám u Tebe pivo..nealko....až přijedu...to je fér...ne
Květen 15, 200916 r Marku: měl jsem ryby a spoustu zeleniny k tomu.Jendo: v kolik jedeš zitra na škodahome? Oooo téma jídlo, takže Jenda měl: klobásky s feferonkovou "pastou" a chleba (samozřejmě celozrnej) Roman: kolem 9tý budu v Chabrech a ty?
Květen 15, 200916 r Autor doufám že při hlášení stojíš v pozoru tak je to vpořádku, je vidět že ty a Roman máte disciplínu HELE NEMACHRUJ TADY..JÁ JSEM ZDE VEDOUCÍ..
Květen 15, 200916 r Pane generále: dáte si kávičku? jako sprácný posluhovač by jsi měl vědět, že tvůj nejvyšší nekafaří...Pepsi žán, nemýchat netřepat Marek: to je...jedno vychlazený nealko máš u mne
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.