Evers Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 takze jste se vozrali jako ty prasata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 ee stálo to za hovno,byl jsem rád že jedu zpátky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 22. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2010 Čus pánové něco nového,nějak nám ta nálevna neprosperuje.(tím nechci říct upadá,skoro to vypadá,že tady na to ......) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 22. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2010 je tam napsáno toto: KOMPLET TUNING JEDINÁ V ČR MNOHO OCENĚNÍ PŘEVÁŽNĚ ZAHRANIČNÍ a už je tam několik komentářů a fotka je tady: http://forum.skodahome.cz/gallery/image/12679-moje-rs-skoda-fabia-rs/ Tak při trošce trpělivosti a rozumu se z toho dá udělat i fabka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2010 čau,no tak Fábka je fakt něco úžasného mít ty prachy na takovej tuzing tak jej máme asi všichni ,takhe je to jen pro vyvolené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2010 Vlasto já myslím, že už asi ani nedá. nejlepší by bylo jí rozprodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 tak od včera mám už taky přezuto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 Taky jsem se do toho o vikendu pustil. Dobre ranko ve spolek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 no počasí už si to žádalo,chtěl jsem ještě počkat ale ai už to lepší nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 Zima zima uz je tady radosti je plno všady postavime snehulaky a na auta dam zimaky.(trochu upravena broukacka dcerky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 Mno panove ja jsem porad strelec na letnich )) Pres den 12 tak se chystam az tento tyden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 Tak u nas to vyleze spatne na 7st a fouka peknej studenak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 čau Jirko,no pojud bude jako dnes tak máš čas,ale sobota už bylo tuším 2 pod nulou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 u nas porad dobry pod 3 to neslo zatim - Ale asi ve stredu tam s tim vletim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 já jsem pořád v kraťasích takže zodpovědně říkám že zima není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 co večer máš něco v plánu??bys mohl dojít už doprčic ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 jedu ted , nemam to ani nainstalovane ) Tak asi neee Ondro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 no tak už to instaluj ať můžeme dát pořádnej masakr match Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 našel jsem ještě jedno lepší video té headky melounem....to muselo bolet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 tak jestli to někdo najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 ten je dobrej Stará babka se ohýbá pro hrábě,rupne ji v zádech a nemůže se narovnat. Zavolá na Pepíčka ať ji podá čípek na tu bolest, aleať se snaží jak se snaží, jak je ohnutá, nemůže si tam ten čípekstrčit. Říká Pepíčkovi ať ji jde pomoct. Pepíček přiběhne kouká na čípek a neví co má dělat. Babka povídá. Vem ho takhle do ruky a strč ho do týdíry. Pepíček vezme čípek a ptá se: A do který? Do tývočouzený a nebo do tý s těma ušima? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 Ondro tys to zase rozjel .)) Ty jo ten meloun je fakt krutorskej ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 to je,ale vypadala celkem ok což se divím docela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.