Říjen 27, 201014 r Autor ááá úchyláárny Co fabča už se objevili nějaký mouchy ? fabča je OK.....manželky mi to půjčuje jen když jedu tankovat a mouchy???? sem tam nějaká na předním skle
Říjen 27, 201014 r čau,no tak my docela dobře.jak sem nechodíš tak se tu ani žádné prasárny neprobíraj...divný co?
Říjen 27, 201014 r Tak to není mnou ale To spíš Mára se tu neukáže A vy tu neprobíráte skoro nic, za tu dobu jste toho moc nepopsali teda
Říjen 27, 201014 r Vcera jsem byl ve velkym meste Plzen puvodne to mela byt navsteva makra,ale zaujal nas poutac totalni vyprodej obkladu a dlazeb ted nevim firmu a tak jsme tam s kamosem zajeli a tak mam doma 6m dlazby do koupelny za 80kc za vse a kamos dlazbu do garaze za 150 chudak stilo sedelo skoro na dorazech. Takze dobrej vejlet.
Listopad 1, 201014 r Cauky po ranu pro mne dnes trochu smutnym,prave sem prisel o svuj oblibenej zub,uz jsem na tu bolest od nej byl za ten mesic spise dva lecby zvyklej ted mam trochu hubu na krivo a v hube diru jak zaklady na atom bungr,ale zase sem ted doma trosku opecovavanej od vsech cholek doma marudek jak svina.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.