Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 JE PĚKNEJ...VEM SI KAPESNÍČEK ROMČO... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Ty woe...začínám být z toho filmu naměkko.Moc pěknej film! ještě že to neznam určitě bych bulel jak u armagedonu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Ty woe...začínám být z toho filmu naměkko.Moc pěknej film! Romane to je vpořádku...hlavně že néé "natvrdo" Jeden z nejoblíbenějších filmů...viděl jsem snad 1000x a stále můžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 a téma dne: FILMY..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 ještě že to neznam určitě bych bulel jak u armagedonu.... ráco proč ten smajl, všichni víme že jsi to myslel vážně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Já můžu vše kde je násilí, kref, mrtvolky, střílečky, zoombie.....prasárničky....no je toho dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 jo a TELETUBBIES...bych málem zapomněl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 a mě je to jedno stejně u všeho čtu noviny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Raco, Ty umíš číst? Nebo jen obrázky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Filmy...pěkný téma Tak chlapy, jako pěknej vážnej film můžu doporučit "Crash" http://www.csfd.cz/film/134171-crash/ a jako komedošku, která mne fakt dostala "Blbec jménem zákona" http://www.csfd.cz/film/76781-blbec-jmenem...onto-de-la-ley/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Raco, Ty umíš číst? Nebo jen obrázky..... ani jedno ,stačí mi listovat.... ..... a dělat strašně chytryho a důležitýho jak všechno vim ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 jo a TELETUBBIES...bych málem zapomněl... to je ale už hodně zvrhlý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Já smrkám do trička... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Romane u toho Hlinky byla moje manželka..měla službu v nemocnici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Já smrkám do trička... doufám že si ho zítra nevezmeš na sraz na sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Já smrkám do trička... ale fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 nespete chlapy kua Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Jendo: kdy přijedeš zitra??? V kolik hodin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Romane kolem 9tý to vidím a ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Mezi 9 a 10 hodinou Jendo.Dřiv to nemá cenu-všichni budou stejně chrápat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Marku: mysliš Hlinku jako trenéra? Tys asi četl komentář můj ke crash testu vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 ano romane.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Roman: myslíš vyspávat opičku? asi tak, já vklídku pojedu..ještě se asi po cestě nabaštím a po tý devátý jsem tam jako na koni (respektivě jako ve Fabce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Marku: fakt jo? Tak to mě zajimá.Pan Hlinka neumřel hned po té nehodě vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Hoši kam to vůbec jedete..kde to je....u jakýho většího města... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.