spineshank Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 kdyby to ještě vydrželo aspoň,lepší jak náledí a bílé sračky toto počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 nooo to urcite jee.... Me by nevadilo kdyby bylo celou zimu takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 no kvůli Emmě bych chtěl aby přes Vánoce napadlo abychom mohli bobovat,sáňkovat,stavět huhuláka,ale pak ať je zase takto,s tím souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 bobovat pujdes jooo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 jj trošku se vyřádit s malou určo půjdeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Kua sem boby naposled boboval to uz je hafec let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Samuraii necum a zablej nam sem taky neco .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Ondro hod mi na sebe adresu at ti poslu ty nahotinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 no když si ještě uděláš pořádnej skokánek ze sněhu tak je to docela prdel a někdy to i pěkně bolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Ondro hod mi na sebe adresu at ti poslu ty nahotinky teď tady hledám neco na toho žraloka,do obálky se mi to moc dávat nechce,radši do nějaký malý krabice aby ti ten dárek nerozflákali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 to jooo pošťáááácii jsou kokoti , teď sem posilal 5 litrovku ferneta do francie .... sem zvedavej jak dojde .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 ty joo,5 llitrů,to bych asi chlastal hodně dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 doobbbréééé , jestli si dneska nejel v plavkááách tak ses sračka tady 22 stupňůůů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 čau,no já plavky stejně nemám,mám koupací kraťase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 jdu na oběd mám hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 Jááá to mám dneska na takovy volnejsi ale taky bych neco sezral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 čus banditi.....tady fouká vítr jako prase...ale je teplo...ráno a v noci bylo 12°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 tak dneska tradicni rizek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 já mám doma myslí kuřátko...nic mažu pro malou do školky a hurá na jídlo ...čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 Máro tady je jako na jaře,vítr vůbec a teplo nádherný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 já se loučím,krásnej víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 Taky dodry,dnes delam to co me fakt nebavi, maluju holkam pokojicek jsem pokazdy zaprasenej jak svina,sice vyhrozuju malirem ale nakonec se do toho seru sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.