Listopad 4, 201014 r no kvůli Emmě bych chtěl aby přes Vánoce napadlo abychom mohli bobovat,sáňkovat,stavět huhuláka,ale pak ať je zase takto,s tím souhlas
Listopad 4, 201014 r no když si ještě uděláš pořádnej skokánek ze sněhu tak je to docela prdel a někdy to i pěkně bolí
Listopad 4, 201014 r Ondro hod mi na sebe adresu at ti poslu ty nahotinky teď tady hledám neco na toho žraloka,do obálky se mi to moc dávat nechce,radši do nějaký malý krabice aby ti ten dárek nerozflákali
Listopad 4, 201014 r to jooo pošťáááácii jsou kokoti , teď sem posilal 5 litrovku ferneta do francie .... sem zvedavej jak dojde .)
Listopad 5, 201014 r doobbbréééé , jestli si dneska nejel v plavkááách tak ses sračka tady 22 stupňůůů
Listopad 5, 201014 r Autor čus banditi.....tady fouká vítr jako prase...ale je teplo...ráno a v noci bylo 12°C
Listopad 5, 201014 r Autor já mám doma myslí kuřátko...nic mažu pro malou do školky a hurá na jídlo ...čus
Listopad 8, 201014 r Taky dodry,dnes delam to co me fakt nebavi, maluju holkam pokojicek jsem pokazdy zaprasenej jak svina,sice vyhrozuju malirem ale nakonec se do toho seru sam.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.