Listopad 10, 201014 r jj manualek k tomu nemas vid ? )) Balik k tobe je na ceste manuál ani orál ani anál myslím že by na tom nemělo být nic složitýho
Listopad 10, 201014 r Hezke dopoledne hospodo,dam si jedno a jdu do hajan dnesni noc stala za h..no tak sup do perin sice tu po me skace mala jak po trampoline,ale za chvilku ji vyzenu hádě jedno.
Listopad 10, 201014 r kua nejak je to chycenééé ne ? ) Nebo mam vzit palici a normalne ji jenom urazit ?
Listopad 10, 201014 r No docela jo do pulnoci byl klid a pak sme do pul sesty skoro jeli v kuse,ale je fakt,ze po zdravotni strance to byl spis chodskej prumer nic extremniho.
Listopad 10, 201014 r mam zlateho stafilokoka v hrdle tak sa preliecujem kuknite moje nove fotky co mam v teme
Listopad 10, 201014 r taka nejaka bakteria co otravuje kazdeho druheho cloveka len niekomu sa to prejavi viac niekomu menej cize mozno to mas aj ty
Listopad 10, 201014 r mno radeji si budem posilat balicky nez se cukrovat s dejvem To vis hrajem s ondrou sachy - tahy si posilame postou
Listopad 10, 201014 r idem ja pracovat tak sa tu zatim majte a pozdravujte vlastu mareka a ondru ak som niekoho vynechal tak ma to mrzi
Listopad 10, 201014 r taka nejaka bakteria co otravuje kazdeho druheho cloveka len niekomu sa to prejavi viac niekomu menej cize mozno to mas aj ty takovej sajrajt určitě nemám
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.