Listopad 12, 201014 r Tak jaky byly hody Barisku to se huba mela co,nebo se obed protahne az do rana. No hody paráda, dal jsem si srnčí medailonky s pečenýma bramborama a
Listopad 12, 201014 r Ja sice zverinu moc nemusim,ale tohle zni mym chutovym poharkum jako rajska hudba.
Listopad 12, 201014 r to jo, výborně udělaný, masíčko se krásně rozpadalo Jednou za čas je zvěřina výborná.
Listopad 15, 201014 r Taky pěkné pondělní ráno.Venku vykukuje mozol,skoda byt v praci,ale jinak to prej nejde co se dá dělat.
Listopad 15, 201014 r Pro Standise bo jiného admina spravce,nešelo mi forum přes mozillu jak jsem psal v oznamovně(smazáno),musel jsem nainstalovat starší verzi s tou nejnovější verzí mozilly si forum nerozumí,nedokáže se přihlásit. Já mám taky jenom 4dni makací,ale po,ut,pá,ne.
Listopad 15, 201014 r mě to jede na novou mozillku uplne v poho ... asi nejaky errorek u tebe. Mnooo jooo , si asi vezmu ct-pa dovcu
Listopad 15, 201014 r Teď to mom fachá,ale v budoucnu se změně nebráním. Ewers-zatím to dělalo na všech pc co jsem zkusil. Upraveno Listopad 15, 201014 r od Vlasta
Listopad 15, 201014 r Teď už to funguje,akorád jsem musel nainstalovat předchozí verzi 3.5 misto nejnovější 3.6.Všechno ostatní fungovalo,email,ewrc a pod.
Listopad 16, 201014 r Také krásné ranko u nás teda deštivé zmračené,ale co taky v listopadu čekat,že.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.