baris Vloženo 12. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 Tak jaky byly hody Barisku to se huba mela co,nebo se obed protahne az do rana. No hody paráda, dal jsem si srnčí medailonky s pečenýma bramborama a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 12. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 Ja sice zverinu moc nemusim,ale tohle zni mym chutovym poharkum jako rajska hudba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 to jo, výborně udělaný, masíčko se krásně rozpadalo Jednou za čas je zvěřina výborná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 no taky bych si dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 jo, s dnešním obědem jsem moc spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 no já jsem zítra pozvanej s rodinou ke kámošovi na pečená kolena :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 (editace) Zdravím Tady něco pro Ondru Editováno: 14. Listopad 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 Libore to video znám,docela prcka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 Taky pěkné pondělní ráno.Venku vykukuje mozol,skoda byt v praci,ale jinak to prej nejde co se dá dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 čau,no jasný komu by se chtělo být v H Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 čáágo ... tak aspon ten tejden ma jenom 4 dny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 čau,jak to?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 jooo vlastně středa jsme doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 Pro Standise bo jiného admina spravce,nešelo mi forum přes mozillu jak jsem psal v oznamovně(smazáno),musel jsem nainstalovat starší verzi s tou nejnovější verzí mozilly si forum nerozumí,nedokáže se přihlásit. Já mám taky jenom 4dni makací,ale po,ut,pá,ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 Vlasto,dej si operu,funguje super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 mě to jede na novou mozillku uplne v poho ... asi nejaky errorek u tebe. Mnooo jooo , si asi vezmu ct-pa dovcu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 (editace) Teď to mom fachá,ale v budoucnu se změně nebráním. Ewers-zatím to dělalo na všech pc co jsem zkusil. Editováno: 15. Listopad 2010, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 coveče tak to je podivnééé ... jinak jáá bych za firefox neměnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 Teď už to funguje,akorád jsem musel nainstalovat předchozí verzi 3.5 misto nejnovější 3.6.Všechno ostatní fungovalo,email,ewrc a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 tak já už bych zase operu neměnil,jsem zvyklej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 čááágoo , tak akorááát dožííírááám poslední jelítko co zbylo z víkendu : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 Také krásné ranko u nás teda deštivé zmračené,ale co taky v listopadu čekat,že. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.