Květen 15, 200916 r Autor Marku: fakt jo? Tak to mě zajimá.Pan Hlinka neumřel hned po té nehodě vid? asi za cca 5 hodin po nehodě...měl poranění hrudníku a naprsklou aortu..srdeční..a ta mu pak rupla a byl konec...to pak jde moc rychle....
Květen 15, 200916 r Hoši kam to vůbec jedete..kde to je....u jakýho většího města... Marku je to přímo na okraji samotné matičky Prahy....Praha Chabry, kousek od Čakovic, Letňan Přeci sraz Skodahome - neboj budu tam s Romanem a Standou řádně reprezentovat naší knajpu
Květen 15, 200916 r Autor Marku je to přímo na okraji samotné matičky Prahy....Praha Chabry, kousek od Čakovic, Letňan Přeci sraz Skodahome - neboj budu tam s Romanem a Standou řádně reprezentovat naší knajpu to je dobře.....já teď nemůžu-----hlídám prcka....
Květen 15, 200916 r to je dobře.....já teď nemůžu-----hlídám prcka.... jen nekecej, mi je jasný že prcek hlídá tebe - aby taťula nic neprovedl
Květen 15, 200916 r Autor jen nekecej, mi je jasný že prcek hlídá tebe - aby taťula nic neprovedl musím vyměňovat DVD teletabbies... v přehrávači...
Květen 15, 200916 r musím vyměňovat DVD teletabbies... v přehrávači... tak to tě upřímně lituju, kolik je prckovi? chlapy ale no tak, hoďte tam nějaký "veselejší" téma...osud si nevybereš a i když je to smutný, život jde dál
Květen 15, 200916 r Autor KIBI prckovi bude 20 měsíců..super věk.......mám dát foto? Upraveno Květen 15, 200916 r od Marek
Květen 15, 200916 r Pro Tebe cokoliv..... to je určitě na mne ...oooo děkuji Marku Jooo to je supr, to už určitě prolejzá byt a vykacává ti díru do hlavy vič
Květen 15, 200916 r souhlasím se změnou tématu Jendo.Je to smutny... no proto, přeci tu v pátečný večer nebudem čumět na Foresta...povídat si o smutnejch osudech a smrkat do kapesíku (Roman do trička) - sme babi či co?
Květen 15, 200916 r Marku hotová fotomodelka a navíc evidentně z ní bude velká pohodářka (podle posedu na trávníku ) a jak se jmenuje prtě? jináč Roman asi myslel foto toho místa, ale to je šumák
Květen 15, 200916 r Autor Ne chtěl foto prcka...jmenuje se Eliška.....a jak jsi psal mám vykecanou díru v hlavě
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.