Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Marku: je to v Praze,v Chabrech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Marku: fakt jo? Tak to mě zajimá.Pan Hlinka neumřel hned po té nehodě vid? asi za cca 5 hodin po nehodě...měl poranění hrudníku a naprsklou aortu..srdeční..a ta mu pak rupla a byl konec...to pak jde moc rychle.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Hoši kam to vůbec jedete..kde to je....u jakýho většího města... Marku je to přímo na okraji samotné matičky Prahy....Praha Chabry, kousek od Čakovic, Letňan Přeci sraz Skodahome - neboj budu tam s Romanem a Standou řádně reprezentovat naší knajpu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Aha...Praha-Chabry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Marku je to přímo na okraji samotné matičky Prahy....Praha Chabry, kousek od Čakovic, Letňan Přeci sraz Skodahome - neboj budu tam s Romanem a Standou řádně reprezentovat naší knajpu to je dobře.....já teď nemůžu-----hlídám prcka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Marku: moc smutnej konec.Vzpominám na to.Zkurvenej osud... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Občas se zastavím na místě nehody se svíčkou....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 to je dobře.....já teď nemůžu-----hlídám prcka.... jen nekecej, mi je jasný že prcek hlídá tebe - aby taťula nic neprovedl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 jen nekecej, mi je jasný že prcek hlídá tebe - aby taťula nic neprovedl musím vyměňovat DVD teletabbies... v přehrávači... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Marku: to je kousek od Tvého bydliště? Snad se tam k Tobě někdy podívám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 ano Romane asi 10km...pokud sem někdy pojedeš vezmu Tě tam..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Tak jo.Domluveno.Byl bych moc rád a myslim to vážně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Když si vzpomenu, tak Ti to vyfotím..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Děkuju.Děkuju moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 musím vyměňovat DVD teletabbies... v přehrávači... tak to tě upřímně lituju, kolik je prckovi? chlapy ale no tak, hoďte tam nějaký "veselejší" téma...osud si nevybereš a i když je to smutný, život jde dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Pro Tebe cokoliv..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 (editace) KIBI prckovi bude 20 měsíců..super věk.......mám dát foto? Editováno: 15. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Chci foto MArku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 souhlasím se změnou tématu Jendo.Je to smutny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Pro Tebe cokoliv..... to je určitě na mne ...oooo děkuji Marku Jooo to je supr, to už určitě prolejzá byt a vykacává ti díru do hlavy vič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 souhlasím se změnou tématu Jendo.Je to smutny... no proto, přeci tu v pátečný večer nebudem čumět na Foresta...povídat si o smutnejch osudech a smrkat do kapesíku (Roman do trička) - sme babi či co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Chci foto MArku Tak tady je koblížek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Marku hotová fotomodelka a navíc evidentně z ní bude velká pohodářka (podle posedu na trávníku ) a jak se jmenuje prtě? jináč Roman asi myslel foto toho místa, ale to je šumák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Ne chtěl foto prcka...jmenuje se Eliška.....a jak jsi psal mám vykecanou díru v hlavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Nene.Myslel jsem foto špunta.Je krásná! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.