spineshank Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 čau,tak co ruka u ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 To bývaly časy..... RaJ dopis.pdf no to muselo být slušný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 no vypadá to že už asi kraťasy nosit nebudu http://www.novinky.cz/domaci/217385-cesko-v-tydnu-pokryje-snih.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 Ondro jooo v pohodicce bylo to jen narazene , rozhejbal sem to ve zkusebne. Ted uz je to uplne ok .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 no nevím jestli je to dost http://www.novinky.cz/krimi/217406-pirat-z-d1-lacina-dostal-pet-let.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 Nazdár Tak kdo z vás takhle parkuje přiznejte se http://www.youtube.com/watch?v=jZzDuZ3OG6I&feature=player_embedded Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 Doufám, že bude mít na cele aspoň hodně naddrženého cikána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 (editace) no nevím jestli je to dost http://www.novinky.cz/krimi/217406-pirat-z-d1-lacina-dostal-pet-let.html Takovýmu kryplovi bych dal víc za tohle Editováno: 22. Listopad 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 čau,to jo s tím souhlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 ty kráááávo co to má bejt .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 Ahojky pres mozilu to nejde,kdyz jsem inst. st. verzi tak to slapalo jak se to akt na posledni ver tak opet ten samej problemos a je jedno na jakym pc tak mě vše šlape jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 Nazdár Tak kdo z vás takhle parkuje přiznejte se hustý :smich::smich::smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 fakt peklo , zase umelec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2010 čus......tady ráno padal déšt se sněhem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2010 Jo jo u nas taky cely dopo padal mokrej snizek,ale jeste se to neudrzi. Vcera jsem sundaval letnaky z disku a docela horor sehnat misto v pneuservisu vsude narvano a jenom na obednavku nakonec jsem se chyt az v tom nejdrazsim co tu mame a za púl hodky jsem odjizdel vsechny 4 za stovaka tak to zas tak zly nebylo,jeste ze uz u kamarada v servise montujou zouvacku a vyvazovacku hned bude kam jezdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2010 tak tady v poho,jen je už docela kosa,vypadá to že mám poslední tejden kraťasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2010 Ja Te kopnu kdybys videl jak jsem nabalenej kdyz jdu s malou odpo prochazku a pan si chodi v kratasech¥ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 čus ...a je to tady... http://www.novinky.cz/domaci/217657-dorazila-zima-na-zapade-cech-komplikuji-dopravu-snih-a-ledovka.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 no já dnes vytáhl novou zimní čepici,ale kraťase stále mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 Nazdár Tak dnes děs, ráno to pěkně klouzalo a všechny kopce ucpaly kamiony, takže paráda. A na víc teď u nás začli kopat kanalizaci novou, fakt magoři, takže láto se sněhem je parádní kombinace na ježdění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 no já dnes vytáhl novou zimní čepici,ale kraťase stále mám blázne já už taky dnes vytáhnul čepici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2010 čáágo co tohle kucí u nás akorát kosa , zatim klídek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.