Prosinec 10, 201014 r Autor Já Vlasto používám tohle, je to od Škoda Auto a stálo to cca 180,-Kč, je to složený v kufru pod kobercem a má to i ten výstražnej trjúhelník
Prosinec 13, 201014 r Autor To vypada dost dobre,clovek ani nevi co vsechno se da sehnat. já taky na to čuměl...koupíš to v každám autorizáku......
Prosinec 13, 201014 r Jojo ,... maka na tom rikal ze doufa ze to tento tyden bude - jak ted vsichni bouraj tak je prej problem sehnat dily
Prosinec 13, 201014 r tj asi je teď hafo práce v servisech,si tam nech namontovat i toho žraloka když to tam maj
Prosinec 13, 201014 r Dnes mě trošku zaskočilo autí rosvitila se kontrolka vyfuk plynu,po opětnem nastartování vše O.K.,zejtra jedu na PC tak uvidíme.
Prosinec 14, 201014 r tak teď jsem objednal Ježíška plus k tomu pár krabic různejch kapslí ,takže mám vyřízeno
Prosinec 14, 201014 r Autor dobrý, ale nechci tě moc odrazovat, ale ty kapsle jsou docela drahý a tím pádem i drahý kafčo :)
Prosinec 15, 201014 r Autor čus, jak u Vás...tady chumelí celej den a fouká vítr jako prase...takže návěje, závěje, jazyky
Prosinec 15, 201014 r Autor a je tu okolo-8°C ale ten vítr to je hnus.....chvilkama bílá tma jako to valí ten sníh
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.