Marek Vloženo 10. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 Já Vlasto používám tohle, je to od Škoda Auto a stálo to cca 180,-Kč, je to složený v kufru pod kobercem a má to i ten výstražnej trjúhelník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 11. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2010 To vypada dost dobre,clovek ani nevi co vsechno se da sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 To vypada dost dobre,clovek ani nevi co vsechno se da sehnat. já taky na to čuměl...koupíš to v každám autorizáku...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 čus ondro..tak co kraťásky....máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 čau,no dneska sem přemýšlel,je tam docela teplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 fuj... kosa je , cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 čau,co auto,pracuje se na něm?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 Jojo ,... maka na tom rikal ze doufa ze to tento tyden bude - jak ted vsichni bouraj tak je prej problem sehnat dily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 tj asi je teď hafo práce v servisech,si tam nech namontovat i toho žraloka když to tam maj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 jinak si dávám toto,soundtrack z vynikajícího filmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 (editace) toto je dobrý :smich: Editováno: 13. Prosinec 2010, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 Dnes mě trošku zaskočilo autí rosvitila se kontrolka vyfuk plynu,po opětnem nastartování vše O.K.,zejtra jedu na PC tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 čus Ondro...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 čau Máro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 tak teď jsem objednal Ježíška plus k tomu pár krabic různejch kapslí ,takže mám vyřízeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 dobrý, ale nechci tě moc odrazovat, ale ty kapsle jsou docela drahý a tím pádem i drahý kafčo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 no já nevím Marku,ale 7,50 za kafe mi nepřijde nijak moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 čus, jak u Vás...tady chumelí celej den a fouká vítr jako prase...takže návěje, závěje, jazyky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 tady to same ..... to zase bude kalamita jak prase: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 tak tady ani né,ale kosa je pěkná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 a je tu okolo-8°C ale ten vítr to je hnus.....chvilkama bílá tma jako to valí ten sníh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 uz me to zacina srat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.