Marek Vloženo 17. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 ožralo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 zavidíííš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 Bodré podoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 zdravíííčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 zavidíííš já abstinent? neblázni..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 ale nekecej ... taky byy sis rad neceho liznul vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 kalíš v práci joo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 neeee.... je mi jeste blbivno to bych neustal Navic musim pro auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 já abstinent? neblázni..... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 neeee.... je mi jeste blbivno to bych neustal Navic musim pro auto no aspoň bys šel veselej pro něj já to vidím dneska že si taky dám,dostal jsem nějakej spec,RUM tak buď ten,nebo víno Rulandské bílé výběr z hroznů,je to přesně toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 fuj vubec mi tu ten chlas neukazuj .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 já piju toto nebo toto ...ale jen symbolicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 no jo já totiž nekalím jako ty pořád,já měl naposledny tak před měsícem,já dnes chuť mám jen nevím jestli si dám rumíka nebo vínko,mám dilema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 Máro k tomuto sem se nějak ještě nedopracoval,max s kolou to dám ale vypít toho více nemůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 Mě taky wiiiizourek moc nevoni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 Já už musím pít jen bezbarvé věci. Ony ty barevné opijáty potom dělají strašné fleky na stěně a podlaze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 Mě taky wiiiizourek moc nevoni ono to aroma občas kopne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 Máro k tomuto sem se nějak ještě nedopracoval,max s kolou to dám ale vypít toho více nemůžu to je pěkný barbarství ředit to colou...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 Ahoj Ondro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 čau Libore,si tu dlouho nebyl že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 Nebyl nějak čas, ale teď už se tu budu ukazovat, dělal jsem si předtermíny zkoušek a tak, teď už mi zbývá jen jedna na leden a mám klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 no tak třebas tu trošku rozvíříš vlny,nějak tu je mrtvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 Koukám, že se tu nic neděje. No rozvířit vlny jdu dnes na úřad, kreténi kopáčský, co nám tu dělali kanalizaci to zaházeli tak, že se nedá vyjet z garáže, ta silnice je o půl metru vejš než byla původně a jim to vubec nepřijde divný, fakt magoři tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.