Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Já vím Romane to jen KIBI si zase něco namlouvá...sporťák - příslušník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 no věřím že malá Eliška musí tatíkovi dávat čouda....Eliška měla být původně moje neteřinka, ale na poslední chvíli rodinej sněm rozhodl o Karolínce Chlapy chlapy jde na mne zas hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 (editace) Máš pěknej podpis...reklama na naší knajpu..super....snad se sem přidají další..i když do této doby nic moc..jen stále zdravé jádro....ale mám z tebe radost Editováno: 15. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 No já měl dneska k obědu: knedlo-prase-zelí....a k večeři jen chlaba se salámkem...a pomerančík...a taky mě honí mlsná..co tam máš KIBI dobrýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Kluci: ted mě to tak napadlo že já tady vůbec nemužu být! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 (editace) můžeš jako externista....ale co to kecám...kámoš může být všude.. taky lezem k Vám do Óček Editováno: 15. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 No já měl dneska k obědu: knedlo-prase-zelí....a k večeři jen chlaba se salámkem...a pomerančík...a taky mě honí mlsná..co tam máš KIBI dobrýho? reklama musí bejt - trklo mě to tak šup tam s ní Marku snědl jsem klobásky s pálivou pastou a chleba, ale to je tak na chuť...teď si udělám tvaroh s mlíkem a kakaem a asi sežeru chleba s máslem a ředkvičkama - já vim sem jak těhotnej Roman: nepindej, je tu výtanej každej a hlavně ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 (editace) KIBI vyser se už na to provokování s mlíčnejma výrobkama.... Editováno: 15. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Jendo: oprav si chybu ve slově nebo zavolám Tvýmu vedoucimu!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 (editace) Už to vidím berozdílu..KIBI... Editováno: 15. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Marku: nerozumim Tvé otázce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Opraveno...jsem to popletl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Ne...hledejte dál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 KIBI vyser se už na to provokování s mlíčnejma výrobkama.... ticho nebo tam po tobě hodim tvaroha neprovokuju, čistě informuju Roman: ale pane učiteli, na nějakou tu hrubku se tady nehraje, tady jsme v hOsPodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Knajpa?...Všici?.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 anebo ty vegetariáni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Romane nenapínej nás...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Jendo: za to mi zitra koupíš lizátko: Roman: nepindej, je tu výtanej každej a hlavně ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Aha..já myslel v tom podpisu..no jo no---příslušník... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Roman: já vím že tam mám blbě "vÝtání"...dyť jsem to chvilku před tím psal do podpisu, ale tady mi to snad odpustíte néé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 a Forest stále běží....dál a dál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Jendo: za to mi zitra koupíš lizátko: karamelový, nebo roksový? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Jenda je v pohodě! Těšim se na něj zitra! Jendo: dá se koupit to černé tričko s nápisem Policie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 a Forest stále běží....dál a dál... stejně jako králíček Duracel..a běží a běží a běží a......chtělo se mi běhat, skrátka se mi chtělo běhat Forest je borec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 nekoupíš, ale KIBI ho pro nás vyfasuje ve skladu, že.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.