Květen 15, 200916 r no věřím že malá Eliška musí tatíkovi dávat čouda....Eliška měla být původně moje neteřinka, ale na poslední chvíli rodinej sněm rozhodl o Karolínce Chlapy chlapy jde na mne zas hlad
Květen 15, 200916 r Autor Máš pěknej podpis...reklama na naší knajpu..super....snad se sem přidají další..i když do této doby nic moc..jen stále zdravé jádro....ale mám z tebe radost Upraveno Květen 15, 200916 r od Marek
Květen 15, 200916 r Autor No já měl dneska k obědu: knedlo-prase-zelí....a k večeři jen chlaba se salámkem...a pomerančík...a taky mě honí mlsná..co tam máš KIBI dobrýho?
Květen 15, 200916 r Autor můžeš jako externista....ale co to kecám...kámoš může být všude.. taky lezem k Vám do Óček Upraveno Květen 15, 200916 r od Marek
Květen 15, 200916 r No já měl dneska k obědu: knedlo-prase-zelí....a k večeři jen chlaba se salámkem...a pomerančík...a taky mě honí mlsná..co tam máš KIBI dobrýho? reklama musí bejt - trklo mě to tak šup tam s ní Marku snědl jsem klobásky s pálivou pastou a chleba, ale to je tak na chuť...teď si udělám tvaroh s mlíkem a kakaem a asi sežeru chleba s máslem a ředkvičkama - já vim sem jak těhotnej Roman: nepindej, je tu výtanej každej a hlavně ty
Květen 15, 200916 r Autor KIBI vyser se už na to provokování s mlíčnejma výrobkama.... Upraveno Květen 15, 200916 r od Marek
Květen 15, 200916 r KIBI vyser se už na to provokování s mlíčnejma výrobkama.... ticho nebo tam po tobě hodim tvaroha neprovokuju, čistě informuju Roman: ale pane učiteli, na nějakou tu hrubku se tady nehraje, tady jsme v hOsPodě
Květen 15, 200916 r Jendo: za to mi zitra koupíš lizátko: Roman: nepindej, je tu výtanej každej a hlavně ty
Květen 15, 200916 r Roman: já vím že tam mám blbě "vÝtání"...dyť jsem to chvilku před tím psal do podpisu, ale tady mi to snad odpustíte néé?
Květen 15, 200916 r Jenda je v pohodě! Těšim se na něj zitra! Jendo: dá se koupit to černé tričko s nápisem Policie?
Květen 15, 200916 r a Forest stále běží....dál a dál... stejně jako králíček Duracel..a běží a běží a běží a......chtělo se mi běhat, skrátka se mi chtělo běhat Forest je borec
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.